Rapportér

Villa til salg, Struer, Park Alle

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1386159
  • Villa
  • 139 m2
  • 825 m2
  • 5
  • 1.445.000 kroner
  • 75.000 Kroner
  • D
Få yderligere info om boligen!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

139 m2 villa til salg i 7600 Struer

Velkommen til Park Alle - til en bolig, der står skarpt og med en super indretning, der er klar til en ny familie.

Her er 160 fine og velholdte boligkvadratmetre under tag - heraf er 21 af dem en skøn udestue, der er flot integreret i boligen. Facaden er renoveret og alle mursten udskiftet i 2005.

Velkommen indenfor via flot entré med skabe. Nyere køkken med god spiseplads og en lektiekrog, så ungerne kan være i nærheden når næsen skal i skolebøgerne. Her er masser af skabs- og bordplads.

Køkkenet er velplaceret ved spisestuen og herfra adgang til den skønne stue med brændeovn, og herfra igen adgang til den skønne udestue.

Boligen byder på 2 gode værelser, soveværelse med skab og stort badeværelse med brus. Gæstetoilet med hævet vaskemaskine og tørretumbler.

Grunden er kvadratisk og haven nem at holde. Sælger har udnyttet gården mellem udestue og hus til en skøn hyggekrog med 16 kvm. overdækning. Hertil en god stor garage med nyrenoveret tak og .

Boligen er økonomisk i drift med et pænt energimærke - og sælgers seneste årsforbrug i varme har været på ca. kr. 8.500.

Kvarteret omkring Park Alle er ideelt for den moderne familie - og du er placeret tæt på alt det, der gør hverdagen lettere. Få minutters gang til Parkskolen, Struer Hallerne, svømmehallen samt institutioner, ligesom der er kort gåafstand til flere dagligvarebutikker. Busserne går praktisk talt lige uden for døren, og med gode stisystemer kan børnene færdes sikkert i området. Der er kort afstand til rideklub og den skønne natur ved vandet.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Struer kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Struer