Rapportér

Villa til salg, Stoholm Jyll, Krokusparken

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
  • 1216333
  • Villa
  • 222 m2
  • 1.706 m2
  • 4
  • 2.995.000 kroner
  • A2010
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Frit indhold. Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold. Alle oprettede brugere kan tilgå boligen, som evt. linker videre til et eksternt website. God fornøjelse!

222 m2 villa til salg i 7850 Stoholm Jyll

Sjældent er en bolig så gennemført som denne. Sjældent er så mange detaljer, finesser og finurligheder tænkt ind i en løsning, som det er tilfældet med [xxxxx] 2 i Stoholm. Alt i boligen vidner om, at arkitekten har ønsket at kræse så dybdegående i niveauer, materialer og spændende indretning. Arkitektur helt ud i fingerspidserne.

Man føler sig også som noget ganske særligt, når man kører ind ad den flotte indkørsel, inden man når den overdækkede indgang, som er flot markeret med kontrastfarven rød sat op mod de flotte, gråmelerede mursten. Kombinationen af materialer samt sammensætningen af mini-bygninger gør, at man føler sig pavestolt over, at denne bolig bevidner, hvad ægte arkitektur kan gøre for det samlede indtryk.

Indgangspartiet er åbent med et par trin op til den flotte stue og køkken-alrummet. Fra gulv til loft har arkitekten tænkt i detaljer i forhold til lysindfald og niveauforskelle, og det er nærmest som en spændende leg at bevæge sig rundt fra rum til rum for at finde nye detaljer i dit næste blik. Mellem stuen og køkken-alrummet er den flotteste væg med muret brændeovn, men også alle vinduespartier har en detaljeret effekt for det samlede billede.

I forhold til opdelingen af rum og afdelinger er der også tænkt ud af boksen. For der er naturligvis også mulighed for at entrere boligen via den lukkede garage i den venstre del af boligen. Her finder du først bryggers og dernæst to dejlige værelser med separat bad. Til højre for de to centrale rum finder du et dejligt soveværelse med direkte adgang til bad og walk-in closet.

Materialerne i badeværelserne, bryggers og køkken er naturligvis nøje udvalgte og lækre; særligt falder man næsten i svime over den smukke mosaikvæg, der er skabt ved badekarret i det største badeværelse.

Hver og en af de 222 kvadratmeter har været gennemarbejdet, til villaen stod færdig i 2014. De skønne kvadratmeter fortsætter udenfor, hvor det ikke stopper med overvejelserne omkring, hvordan vi får mest mulig oplevelse ud af denne matrikel. Haven er nemlig opdelt, så man får et dejligt, kvadratisk areal at boltre sig på, ved siden af de mange dejlige solterrasser. Kvarteret er belagt med nyere byggeri, og selve grunden har med sine mere end 1700 kvadratmeter en let og luftig plads med fint vue.

Er du nysgerrig på, hvordan en arkitektonisk oplevelse kan påvirke både hjerne og hjerte, så er du mere end velkommen til at kontakte Wulff & Partnere, der vil glæde sig til at vise denne bolig for interesserede. Det bliver med garanti en enestående oplevelse.

Dette er et søgeresultat. Klik dig videre til det eksterne website for at få mere info om boligen.

FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Frit indhold. Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold. Alle oprettede brugere kan tilgå boligen, som evt. linker videre til et eksternt website. God fornøjelse!
Denne bolig ligger i Viborg kommune - klik her for mere info.