Rapportér

Villa til salg, Ry, Siim Bygade

Få mere info
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...
Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1566285
  • Villa
  • 251 m2
  • 1.040 m2
  • 6
  • 4.295.000 kroner
  • 215.000 Kroner
  • D
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

251 m2 villa til salg i 8680 Ry

Drømmer I om at bo naturskønt, fredfyldt, men alligevel midt i Ry og tæt på alt, så er denne skønne ejendom nu en mulighed.
Ejendommen ligger i den gamle idylliske bydel Siim og du får 155 m2 specialtegnet hus i sibirsk lærk fra 2001/02 med direkte adgang til det historiske landsbyhus på 96m2 fra 1876. Så her har man i alt 251 m2 fordelt på 2 boliger. Helt ideelt til 2 vennepar, flere generationer eller blot til den store familie.

Beliggenheden er i top med direkte udsyn og adgang til beskyttet naturområde. Her kan man nyde årstidernes skifte og det spændende dyre- og planteliv. I Siim er flere børnefamilier flyttet ind og bærer traditionerne med fællesaktiviteter videre. I Siim har man en aktiv borgerforening og et godt fællesskab med naboerne.

Ejendommen er som nævnt inddelt i 2 boligdele. Den nye del fremstår flot og indflytningsklart med skønt køkkenalrum som husets samlingspunkt. Herfra er der udsigt henover terrassen og ned til Siim Mose og de nærliggende naturområder. Man har i stueplan en god stor entre med adgang til bryggers. Fra bryggers har man adgang til køkkenalrum, resten af huset og udgang til den ene terrasse. Her er også 3 gode værelser samt lækkert badeværelse. Der er gulvvarme i hele stueplan.

1. salen indeholder stor stue med skøn udsigt over området og stort separat soveværelse.
Det oprindelige landsbyhus fremstår velholdt men af ældre dato. Her har man både køkken, badeværelse og stor stue. Her er plads til de store familiefester eller teenageren som gerne vil have lidt privatliv fra de pinlige forældre. Man har desuden 2 værelser samt 1. sal med god plads til f.eks. opbevaring. 1. salen er ikke med i de 251 m2 bolig, men er indrettet med flere disponible rum.

Haven er dejlig nem og primært udlagt i græs og terrasser. Her er både carport og hyggeligt drivhus. Fra huset har man nem adgang til hele byen og gåafstand til både skole, indkøb og børnepasning. Men man har alligevel følelsen af at bo i et hyggeligt landsbymiljø med naturen lige udenfor døren.

Bestil en fremvisning af denne perle med det samme.

Hos Robinhus er det sælgeren selv der viser boligen frem og ejendomsmægleren varetager alle de mæglerfaglige opgaver.

Sælgeren Mogens kan kontaktes for fremvisning på tlf.: 42910842.
Ejendomsmægleren kan kontaktes ved yderligere spørgsmål på tlf.: 26137134.

FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Denne bolig ligger i Skanderborg kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i Ry