Rapportér

Villa til salg, Kjellerup, Østervandetvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1260787
  • Villa
  • 139 m2
  • 892 m2
  • 5
  • 1.142.000 kroner
  • 60.000 Kroner
  • D
Få yderligere info om boligen!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

139 m2 villa til salg i 8620 Kjellerup

Her er muligheden for at få fat i en dejlig og indflytningsklar murermestervilla med tilbygning fra 1997, udestue og hyggelig gårdhave.
Huset ligger i den hyggelige by Sjørslev, som både byder på skole fra 0-6. klasse, idrætsforening med fodbold og gymnastik og natur lige udenfor byskiltet. Fra boligen er der ca. 15 min til Viborg og ca. 20 min til Silkeborg.

Huset er en pæn og hyggelig rødstensvilla fra 1953, som løbende er moderniseret. Huset er efterisoleret bl.a. med hulmursisolering i 2016. Flere af vinduerne blev skiftet i 2010, hvor der også blev opsat 2 altaner.
Det oprindelige hus i 2 plan er tilbygget i 1997 og rummer i dag plads til hele familien. Her er en hyggelig have og udsigt udover de nærliggende marker.

Boligen indeholder i stueplan 2 stuer hvoraf den ene vil være ideel som hjemmekontor, stort soveværelse eller andet. Fra denne stue er der adgang til stor hems. Resten af stuen har flot loft til kip.
Den anden stue har flotte plankegulve og er blevet efterisoleret i gulvet. Her er desuden udgang til haven og hyggelig terrasse.
Huset har to badeværelser. Det ene med bruseniche og det andet i entreen med badekar. Både stue og badeværelse i tilbygningen har gulvvarme. Køkkenalrummet med god plads har adgang til både bryggers og stue.

1. sal indeholder 2 gode værelser. Begge med altan. Det ene kan let opdeles så man har 3 værelser på 1. salen. Her er desuden mindre rum til walkin-closet eller opbevaring.

Udenfor finder man en hyggelig have med dejligt gårdmiljø, flere terrasser og carport med redskabsskur.
Der er indlagt fibernet i ejendommen til lynhurtigt internet.
Ejendommen sælges efter RobinHus-konceptet, dvs. at sælger varetager fremvisning og ejendomsmægleren varetager alle de mæglerfaglige opgaver.
For fremvisning kan sælger kontaktes direkte på tlf: 61 70 90 79.
Alle spørgsmål og

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Silkeborg kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Kjellerup