Rapportér

Villa til salg, Ikast, Glentevej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
  • 1267537
  • Villa
  • 405 m2
  • 2.592 m2
  • 8
  • 3.695.000 kroner
  • 185.000 Kroner
  • B
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være Betalingsbruger for at tilgå denne bolig. Som Betalingsbruger får du adgang til alle boligerne. Det koster 14,90 kr. for den første dag (hvis du ikke har været Betalingsbruger før) og herefter 149 kr. per 7 dage indtil du opsiger. Ingen binding udover den igangværende abonnementsperiode. Læs mere...

405 m2 villa til salg i 7430 Ikast

Søger man de perfekte rammer for familielivet, med masser af plads, rum og ro i et børnevenligt kvarter, så er denne arkitektoniske perle af en pragtvilla bestemt værd at kigge nærmere på.
Villaen er beliggende på en lukket vej, og der er gode og sikre stisystemer, så børnene kan færdes trygt i området.
De gode rammer giver desuden mulighed for liberalt erhverv.
Det er kendetegnende for denne villa, at den er opført i kvalitetsmaterialer, og at der er tænkt i masser af plads i alle rum.

Indretning:
Stueplan:
Det er svært at vælge, hvad vi skal fremhæve mest, men vi starter i den store, lækre og og imponerende havestue. Med sine 72 m2 er der god plads til aktiviteter, gæster, spændende planter m.m. 2/3 af taget kan skydes til side, således at udestuen også kan fungere som en eksklusiv og læfyldt terrasse. De kommende ejere kan virkelig glæde sig til et skønt klima hér de fleste af årets måneder.

I det hele taget er hele denne pragtfulde villa værd at se nærmere på:
Fra en stor hall og går man videre til køkken-alrummet, hvor der er en dejlig pejs, som understreger hyggen.
Vi fortsætter til spisestuen og opholdsstuen. Her, som i alle opholdsrum, er der smukke plankegulve og flotte lysindfald.
I stueetagen finder vi desuden, et stort værelse med hems, et stort kontor, badeværelse, gæstetoilet, et viktualierum og en fordelergang.
1. sal:
Via en flot spindeltrappe kommer man op til en skøn opholds/hyggestue.
Det er også på denne etage, man finder det store soveværelse og endnu et stort badeværelse med adgang til sauna.
Herlighederne fortsætter, idet her desuden er et stort gæsteværelse og et fantastisk multirum, som indbyder til kreativitet/hobby/leg.

Vi går udenfor og her fortsætter herlighederne:
Villaen ligger perfekt placeret på den store grund.
Via en lille allé ankommer man til den smukke gårdsplads. Her er god plads til 2 biler i den dobbelte murede carport, som er bygget sammen med et stort udhus/redskabsrum.
Gårdspladsen fuldendes af en dejlig sydvendt terrasse.
Den parklignende have er smukt beplantet med træer, buske og blomster og let at vedligeholde.Vi fremhæver:
Børnefamilievenligt område.
Smuk arkitektur.
Kvalitetsmaterialer overalt.
Alle skabselementer er specialdesignede (invita)
Smukke plankegulve i alle opholdsrum.
Flotte vandskurede vægge.
Mulighed for liberalt erhverv.

Området:
Villaen er beliggende i gåafstand til Hyldgårdsskolen. Den internationale skole og gymnasiet ligger heller ikke langt derfra.
Der er et godt udvalg i daginstitutioner.
Kun ca. 1 km fra villaen finder man flere dagligvarebutikker.
Der er kun kort afstand til motorvejen, som fører videre til fx Herning, som nås på ca. 10 minutter, Brande og Silkeborg nås på ca. 15 minutter.
Ikast er en dejlig by i Midtjylland. Byen er god for børnefamilier, der er et rigt foreningsliv, gode indkøbsmuligheder og masser af sportsaktiviteter.

Ejendommen sælges efter RobinHus-konceptet, dvs. at sælger varetager fremvisning og ejendomsmægler Per Kenneth Christensen varetager alle de med salget forbundne mæglerfaglige opgaver. For fremvisning kan sælger kontaktes direkte. Alle spørgsmål og


FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være Betalingsbruger for at tilgå denne bolig. Som Betalingsbruger får du adgang til alle boligerne. Det koster 14,90 kr. for den første dag (hvis du ikke har været Betalingsbruger før) og herefter 149 kr. per 7 dage indtil du opsiger. Ingen binding udover den igangværende abonnementsperiode. Læs mere...
Denne bolig ligger i Ikast-Brande kommune - klik her for mere info.