Rapportér

Villa til salg, Barrit, Staksrodevej

Få mere info
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...
Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1548204
  • Villa
  • 134 m2
  • 33.228 m2
  • 2.395.000 kroner
  • 120.000 Kroner
  • E
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

134 m2 villa til salg i 7150 Barrit

Velkommen til Staksrodevej 3. En rolig og naturskøn beliggenhed, hvor jeres nye hjem venter.

Vi befinder os i idylliske omgivelser blandt grønne marker og frodige naturarealer, med den fineste udsigt til egen sø og skov. Her er højt til himlen, frisk luft og langt til den nærmeste nabo, så I kan nyde masser af privatliv.

Naturen er i højsæde, men I skal heller ikke undvære hverdagens nødvendigheder, for der er kun få minutter til Barrit, som tilbyder indkøbsmuligheder, skole og idrætsfaciliteter, så I er sikret en bekvem hverdag med alt hvad I behøver.

I disse skønne omgivelser venter der jer en flot og nyere villa, hvor der er masser af plads til livet - inde såvel som ude. Drømmer I om dyrehold, hobbyliv og masser af albuerum, så er denne villa skabt til jer.

I kan se frem til et fantastisk udeliv på den store grund, som rummer sø, skov og grønne arealer, der nærmest smelter sammen som et pragtfuldt uderum.

Villaen indeholder entre/bryggers med fordelergang. 3 store værelser, hvoraf det ene nemt kan opdeles til et ekstra børneværelse. Lækkert badeværelse med hjørnespa samt stor bruseniche. Husets hjerte er køkken-alrummet og stuen der er i åben forbindelse med hinanden. I køkkenet er der god skabsplads og brændeovn til de kolde vinteraftener. Stuen er et kapitel for sig med loft til kip, som give en god rumfornemmelse, samt store vinduespartier, der giver et god lysindfald og skøn udsigt til søen og skoven.

Udover en fantastisk ejendom er der garage med el-port, og et stort fyrrum med plads til brænde.

Der er endvidere kun 5 minutters kørsel til det naturskønne Rosenvold, som både byder på skov og strand... Læs mindre...
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Denne bolig ligger i Hedensted kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i Barrit