Rapportér

Villa til salg, Slangerup, Manderupvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1447476
  • Villa
  • 371 m2
  • 48.669 m2
  • 9
  • 5.995.000 kroner
  • 300.000 Kroner
  • C
Få yderligere info om boligen!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

371 m2 villa til salg i 3550 Slangerup

Denne charmerende ejendom ligger i naturskønne omgivelser nær Slangerup, blot 40 minutters kørsel fra København. Nærmest ligegyldigt hvor I placerer jer på den 4,8 hektar store grund med egen sø, kan I nyde udsigten til åben himmel, langstrakte vidder og et smukt terræn, der byder på trætoppe, grønne bakker og marker. Samtidig er I omtrent fire kilometer fra indkøb, daginstitutioner og skole.

Stuehus består af 2 plan - stueplan indeholder 188 bolig-m2 og førstesalen har 116 bolig-m2 samt to disponible rum. Endvidere er der yderligere et anneks med en bolig på 67 m2 med 2 rum, samt køkken og badeværelse, som kan bruges til mange formål, fx teenageafdeling, liberalt erhverv, det ernærmest kun fantasien, der sætter grænser.

Matriklen råder desuden over en nyere staldbygning med fem hestebokse og en åben boks til hø og rideudstyr, ligesom hestene får fine forhold på de to folde med læskure.

Allerede ved første øjekast fornemmer I, hvordan alt er løbende vedligeholdt og passet godt på. Da nuværende ejer overtog huset i 2010, blev der blandt andet lavet nyt køkken i stuehuset, og alle hvidevarerne blev udskiftet. Seneste skud på stammen er pillefyret fra 2017.

Stuehuset byder jer velkommen i den brede entre´ med et karakteristisk klinkegulv, der munder ud i det tilhørende bryggers. Etagen har yderligere et værelse med egen indgang og badeværelse. Desuden rummer underetagen 2 stuer en suite - den ene med væghængt brændeovn og adgang direkte til det store køkken. I forbindelse med entreen findes det største badeværelse i huset, hvor der er spa og muret bruseniche.

Førstesalen indeholder en møblerbar repos, der fører jer til et toilet og tre værelser, hvoraf det ene er flankeret af to disponible rum med et væld af anvendelsesmuligheder.

Der er flisebelagte terrasser i forbindelse med både det store hus og annekset. En stor græsplæne med flere frugttræer ligger foran huset.

Energimærkning: C.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Frederikssund kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Slangerup