Rapportér

Villa til salg, Slangerup, Hørupvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1369003
  • Villa
  • 294 m2
  • 1.432 m2
  • 5
  • 2.895.000 kroner
  • 145.000 Kroner
  • C
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

294 m2 villa til salg i 3550 Slangerup

Velkommen til denne store villa, beliggende i den lille hyggelige landsby Hørup, imellem Slangerup og Frederikssund - her er der rigtig godt naboskab og naturskønne omgivelser.

Her får man hele 294 m2 bolig i 2 plan fordelt på 167 m2 i stueplan og 127 m2 på 1. salen med egen indgang.

I stueplanen finder man; entré, bryggers, værelse i god størrelse, gæstetoilet, stor stue med skøn udsigt til husets have og markerne på den anden side af vejen, gang med trappe til 1. salen (mulighed for værelse eller større stue) samt stort landkøkken/alrum med udgang til hyggelig og solrig stenterrasse.
1. salen består af stort opholdsrum, 2 værelser, stort badeværelse, mindre entré, samt bryggers/the køkken. Med en renovering kunne 1. salen nemt blive en god 2/3 værelses lejlighed - så denne bolig giver mulighed for at kunne bo 2 generationer sammen eller leje 1. salen ud som investering.

Ejendommen er beliggende på en 1.432 m2 stor grund, som udover den store græsplæne består af en stor stenbelagt indkørsel, carport, hyggelig terrasse, stor hønsegård, frodig køkkenhave samt et stort værksted med eget toilet.

Sælger har de sidste par måneder gået og renoveret på huset, således flere af tidligere bemærkninger i tilstandsrapporten er fjernet. Derudover har bl.a. stue fået en makeover, hvor gulvet er slebet og nylarkeret og væggene er blevet malet.

Hørup er en hyggelig lille landsby, blot 3 km uden for Slangerup, hvor der er et rigtig godt sammenhold imellem naboer. I byen er der bl.a. et andelaug, som passer byens ænder der bor i det smukke gadekær og et kolaug, som hvert år slipper et køer fri på markerne tæt på byen hvor de kan gå og græsse og nyde livet på landet.

Denne bolig er fyldt med muligheder og har en super beliggenhed i smuk kuperet landskab, men stadig tæt på Slangerup hvor der både er indkøb, skole og institutioner og derudover er der kun 35 min. i bil til Københavns Rådhusplads.

Sælger står klar til at byde jer indenfor, så book en personlig fremvisning allerede i dag!

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Denne bolig ligger i Frederikssund kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i Slangerup