Rapportér

Villa til salg, Farum, Frederiksborgvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1381455
  • Villa
  • 269 m2
  • 1.024 m2
  • 33 m2
  • 9
  • 6.995.000 kroner
  • 350.000 Kroner
  • D
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

269 m2 villa til salg i 3520 Farum

Nu udbydes denne smukke, klassiske, herskabelige villa med masser af historie til salg. Fri mulighed for evt. at overtage rolig lejer m. lejeindtægt på kr. 120.000 pr. år på 2 årig lejeaftale. Huset er helt opdateret med respekt for arkitekturen og er p.t. opdelt i 2 boliger som nemt kan lægges sammen, køber har således frit valg. Huset fremtræder udvendigt med flotte pudsede mure samt glaseret tegltag i en skøn have der er opdelt i flere "rum". Indvendigt er alt flot vedligeholdt/renoveret bl.a. med de gamle charmerende plankegulve. Huset opvarmes med naturgas og solvarme. Her er gåafstand til alt hvad familien skal bruge i hverdagen som f.eks. skoler, bus, S tog, indkøb m.v. Der er mindre end 500 meter til Furesøbad, Farum Sø og Hareskoven.

Huset indeholder: Meget stor møblérbar entré, dejligt køkken/alrum med brændeovn, stor og lys stue med udgang til stor terrasse og videre til den ugenerte have, skønt soveværelse med skabe, stort badeværelse med kar og brus, fint gæstetoilet. 1. sal har 3 fantastiske værelser med egne skabsrum.
Den opdelte lejlighed indeholder stor entré/bryggers med gulvvarme, badeværelse med brus, køkken/alrum/stue med udgang til terrasse. 1. sal med trapperum samt 2 soveværelser.
Huset har desuden en kælder med vaske/fyrrum, trapperum og viktualierum. Her er carport samt 2 skure og flere p.pladser på grunden.

Farum byder på masser af indkøbsmuligheder, sportsfaciliteter (stadion + arena), kulturudbud, restauranter samt nærhed til indfaldsveje til København.
Ejendommen sælges efter RobinHus-konceptet, dvs. at sælger varetager fremvisning og ejendomsmægler Lisbeth Victorin varetager alle de med salget forbundne mæglerfaglige opgaver. For fremvisning kan sælger kontaktes direkte. Alle spørgsmål og

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Furesø kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Farum