Rapportér

Villa til salg, Vanløse, Ålekistevej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1402788
  • Villa
  • 147 m2
  • 603 m2
  • 68 m2
  • 5
  • 5.295.000 kroner
  • 265.000 Kroner
  • D
Få yderligere info om boligen!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

147 m2 villa til salg i 2720 Vanløse

Unik villa beliggende i 1. række ud til Damhussøen i det attraktive Damhuskvarter.
Villaen, som er opført i 1967 og holdt i oprindelige stil og arkitektur, byder på 3 værelser og en planløsning, der passer perfekt til de fleste familier med et veludnyttet boligareal på 147 kvm plus 68 kvm kælder.
Ejendommen er beliggende på en 603 kvm stor grund med en nem og overskuelig have anlagt i flere niveauer og afskærmet i forhold til naboer og forbipasserende. Herudover carport med indkørsel fra Damstien.
I haven kan sol, grillaftener og den flotte udsigt mod søen nydes i fulde åndedrag fra den afskærmede og læfyldte terrasse med markise. Områdets fantastisk skønne natur og rekreative arealer indbyder til leg, gå- og løbeture i fredelige omgivelser.

Ejendommen indeholder:
Entré med indbygget skab. Stort køkken. Stor, dejlig opholdsstue med pejs, udgang til terrassen og åben forbindelse til spisestuen. Spisestuen er med store vinduespartier og udgang til den solrige terrasse. Stuerne er syd- og vestvendte med super lysindfald, flotte parketgulve og skøn udsigt til søen. To børneværelser. Badeværelse med brus. Master bedroom med adgang til eget badeværelse, udgang til terrassen og kig mod søen. Bryggers med nedgang til kælderen.
Kælderen indeholder: disponibelt rum/gildesal, der pt. fungerer som bar og hjemmebiograf. Fyrrum/vaskerum. Stort disponibelt rum. Kælderen er højloftet, tør og meget anvendelig.

Beliggenhed:
I Damhuskvarteret er man tæt på både skøn natur og byens store udbud af aktiviteter. Der er gode indkøbsmuligheder i nærområdet med bl.a. Fakta, SuperBrugsen og forskellige butikker indenfor gåafstand. Desuden er her hyggelige caféer, pizzeriaer og sandwichbarer. I Vanløse er der et stor udbud af skoler og institutioner. Vuggestue og børnehave ligger lige på den anden side af Ålekistevej. Damhusengens Skole befinder sig i kvarteret og nås via de små villaveje, og alternativt er der også privatskole i gåafstand.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i København kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Vanløse