Rapportér

Villa til salg, Ringe, Boulevarden

Få mere info
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...
Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1566289
  • Villa
  • 190 m2
  • 22.134 m2
  • 4
  • 1.750.000 kroner
  • 90.000 Kroner
  • D
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

190 m2 villa til salg i 5750 Ringe

Mere end perfekt.... ingen bemærkninger i tilstandsrapporten !

En helt særlig hesteejendom - perfekt og fejlfri bolig på næsten 200 m2. Staldbygning opført 2013 med 4 store bokse og opvarmet sadelrum. Ridebane på 20 x 40 m. Gode folde og læskur. Usædvanlig, fin og indflytningsklar.

Kort afstand til både Ringe og Svendborg. Og så ligger ejendommen på den rigtige side af motorvejen, i forhold til at vinden oftest kommer fra vest. Dertil lyddæmpende glas i alle vinduer.

Boligen er fra 1993 - særdeles velbygget kvalitetsvilla, vandskuret tegl både ude og inde, smukt tegltag og med flot nyere køkken og træ/alu vinduer. Effektivt pillefyr fra 2012.

Indretningen er med dejlig stor kombineret entre / bryggers med god opbevaringsplads, og med plads til vaskemaskine og tørretumbler. Værelse / kontor. Fordelergang med adgang til det store køkken / alrum fra 2012, med masser af skabsplads og veludstyret med alt i hvidevarer. Fra køkken udgang til overdækket terrasse / udestue.

Dejlig lys og stor opholdstue med udgang til hyggelig lukket gårdhave samt træterrasse med smuk udsigt over markerne mod syd / vest.

Stort luksus badeværelse med bruseniche, bord med 2 håndvaske og toilet. Soveværelse med indbyggede skabe og pænt børneværelse. Gæstetoilet med bruseniche.

Integreret garage / fyrrum med pillefyr - Stald / stålhal - opført 2013 med i alt 4 hestebokse. Alt opfylder gældende lovkrav til bokse - 3 stk. på 3 x 4 m og en foleboks på 3.5 x 5 m. Hertil opvarmet sadelrum. I alt 162 m2.

Ved siden af staldbygningen ligger ridebanen og en fold med læskur. Og flere gode folde med fin plads til 4 heste. Omkring huset en dejlig lukket have med stor græsplæne, gamle frugttræer og buske. Indkørsel med gode parkeringsforhold.

FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Denne bolig ligger i Faaborg-Midtfyn kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i Ringe