Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Villaer til salg i Esbjerg

Du har søgt efter Villaer til salg i Esbjerg.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Værd at vide når du søger villaer til salg i Esbjerg
Du har søgt efter Villaer til salg i Esbjerg.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Værd at vide når du søger villaer til salg i Esbjerg
Sortér efter

Værd at vide når du søger villa i Esbjerg

Esbjerg som ligger ud til den jyske vestkyst har tidligere været Danmarks største fiskerihavn. Esbjerg er en nyere by, som er vokset op omkring den havn som blev bygget i 1868, som erstatning for Altona, der gik tabt under 2. Slesvigske krig. Lige siden har havnen haft stor betydning for Esbjerg, som er gået fra ikke at eksistere, til at være Danmarks 5. største by på under 200 år.

Havnen i Esbjerg er byens største drivkraft, med funktion som lastning af dele til offshore aktiviteter, her især vindmøller. I 1997 og 2006 blev Esbjerg kåret som årets by, pga. byens unikke samarbejde mellem de private og offentlige virksomheder, samt byens arbejde for unge talenter. Pt. udbygges Esbjerg havn, som regnes med at stå færdig i 2015, hvilket har skabt grundlag for yderligere vækst i industrien. I Esbjerg ligger bl.a. også Danish Crown – Europas største slagteriselskab.

Esbjerg ligger i Sydvestjylland og er Danmarks 5. største by med et indbyggertal på 71.576. Esbjerg kommune udgør et areal på 742,5 km2. Esbjerg har direkte forbindelse til Kolding og Odense med E20 og tog. Desuden kan man fra Esbjerg sejle med DSDF til Harwich i England.

 

Find villa til salg i Esbjerg på Boligdeal.dk

Søger du villa til salg i Esbjerg, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige villaer på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige villaer til salg i Esbjerg . Du kan se de aktuelle villaer til salg i Esbjerg herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere.

Søger du andre typer boliger i Esbjerg end villa til salg, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye villaer til salg i Esbjerg

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste boliger til salg i Esbjerg. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye boliger til salg i Esbjerg der matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af boliger findes der i Esbjerg?

I Esbjerg finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Esbjerg ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Esbjerg kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Esbjerg ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Esbjerg.

Hvor meget koster en bolig i Esbjerg ?

Prisen på en bolig i Esbjerg afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Esbjerg.