Rapportér

Villa til salg, Rønne, Skovgårdsvejen

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1029766
  • Villa
  • 109 m2
  • 773 m2
  • 46 m2
  • 5
  • 1.075.000 kroner
  • 55.000 Kroner
  • D
Få yderligere info om boligen!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

109 m2 villa til salg i 3700 Rønne

GENNEMRENOVERET 60´ER VILLA I FORSKUDT PLAN MED UDSIGT TIL ÅBNE MARKER!

I ROLIGT VILLAKVARTER MIDT I NATUREN LIGGER DENNE FLOTTE VILLA MED PLADS TIL HELE FAMILIEN. HER ER BL.A. 3 LYSE VÆRELSER, STOR STUE I ÅBENT PLAN TIL ÉT AF BORNHOLMS MEST STILRENE KØKKENER OG MED UDGANG TIL TERRASSE OG DEJLIG HAVE, NYRENOVEREDE KÆLDER MED STORT VASKERUM OG TRE GODE RUM, DER KAN BRUGES TIL HOBBY, VÆRKSTED OG/ELLER OPBEVARING.

Denne lyse og lækre villa, tæt på det hele indeholder:
Fin rummelig entré med trappen der fører dig enten få trin op og ind til de 3 gode værelser og LÆKKERT badeværelse, få trin ned til kælderen eller direkte ind i den kæmpe store LYSE stue i åbent plan til et IMPONERENDE køkken. Der er gulvvarme i både stuen og i køkkenet. De 3 værelser er af god størrelse og har alle god udsigt til de omkringliggende landskaber. Badeværelset byder på en rummelig bruseniche med glas-byggesten og smukke rustikke fliser. Kælderen er høj, lys og lækker hvor alt er ny-istandsat og her er virkelig mulighed for at udfolde særlige fritidsinteresser, opbevare ridetøjet eller måske romaskinen. Dertil kommer det store praktiske vaskerum, med bord og skabsplads samt håndvask.

Ejendommen har endvidere netop fået etableret regnvandsfaskiner!

Friluftslivet venter på dig!
En stor og dejlig have folder sig ud hele vejen rundt om huset med bred indkørsel til carport og med praktisk skur til opbevaring. Fra stuen er der udgang til skøn sol/grill terrasse og der vil være masser af mulighed for ude liv. Ikke blot haven frister - men ejendommen ligger tæt på Vestermarie Plantage, med mulighed for skønne gåture, tæt på Vestermarie Køre & Rideforening hvis man er til hestesport og så har Vestermarie By både en brugsforening, legeplads og cykelvej direkte til Rønne.

Alt i alt er dette en fantastisk mulighed for at bo i et FLOT renoveret hus, midt i ATTRAKTIVT villakvarter, tæt på Rønne og samtidig midt i den smukkeste natur med udsigt til hestefolde, åbne marker og skove, hvor der er masser af muligheder for at skabe et vidunderligt og aktivt liv.

LÆKKER VILLA UDEN BOPÆLSPLIGT I UNIKKE OMGIVELSER!

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Bornholm kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Rønne