Rapportér

Villa til salg, Hasle, Vystebyvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1167310
  • Villa
  • 163 m2
  • 9.257 m2
  • 8
  • 950.000 kroner
  • 50.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

163 m2 villa til salg i 3790 Hasle

Absolut havudsigt og med masser af plads til at slippe de gode ideer fri!

Går du og overvejer, hvordan du skal få plads til alle dine gode ideer - og længes du efter at se ud over havet fra din stue, din park lign. have og fra den store terrasse du gerne vil bygge? Det har du mulighed for på denne fantastisk beliggende landejendom, der er helt uden bopælspligt! Udsigten er helt FANTASTISK og tilstede stort set alle steder på den 1 hektar store grund. Her er både skov, parklignende have og et af Bornholms smukkeste kæmpe valnøddetræer.

Hovedhuset trænger til en ordentlig omgang, men med mulighed for 2 gode beboelsesenheder. Til gengæld er der en KÆMPE udhuslænge som er isoleret og renoveret med både pænt køkken, badeværelse med mulighed for opførelse af en vestvendt terrasse, hvorfra den SMUKKESTE solnedgang vil kunne opleves. Dertil er der en kæmpe stor hal, der ligeledes er total renoveret og isoleret, med elektrisk port og ekstra god plads, både oppe på 1. sal og nede i selve hallen.

Denne super spændende ejendom indeholder:

Ældre hovedhus til totalrenovering:
2 entréer
Badeværelse med brus og hasleklinker
Køkken-alrum med brændeovn, havudsigt og udgang til haven
To store stuer
Grovkøkken
Påbegyndt badeværelse
Værelse
Bryggers
1.sal med stort regulært åbent loft.

Renoveret og Isoleret længe:
Stor stue med havudsigt
Stor entre
Værelse
Stort Køkken-alrum
Badeværelse
Kæmpe isoleret hal med el-port og trappe op til gode loftsrum.

Derudover er der på ejendommen en stor flot garage og flere ældre staldrum. Der er den dejligste gårdsplads og smukke træer hele vejen rundt om gården. Ejendommen kunne fint blive til flere lækre lejligheder og således gode muligheder for bofællesskaber, flere generationers køb etc.

Ejendommen ligger blot 4. km fra Hasle, hvor der er gode indkøbsmuligheder, Kommune skole, daginstitutioner, idrætsliv og et lækkert havnemiljø med havnebad, sauna og en hyggelig marina, Hasle lystskov, gode sandstrande og ikke mindst Grønbechsgaard - center for kunst og kunsthåndværk.

En spændende landejendom med mange muligheder og den FLOTTESTE havudsigt!

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Bornholm kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Hasle