Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

2-værelses villaer til salg i Korsør

Du har søgt efter 2-værelses Villaer til salg i Korsør. Herunder finder du alle de aktuelle 2-værelses villaer til salg i Korsør lige nu. Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Mere info om 2-værelses villaer til salg i Korsør
Du har søgt efter 2-værelses Villaer til salg i Korsør. Herunder finder du alle de aktuelle 2-værelses villaer til salg i Korsør lige nu. Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Mere info om 2-værelses villaer til salg i Korsør
Sortér efter

Værd at vide når du søger 2-værelses villa i Korsør


Korsør er en lille, hyggelig by der ligger på Vestsjælland helt ud til Storebælt. Det er en by med meget kultur og charme og gamle bindingsværkshuse. Havnen er en central del af byen, og området lokker mange turister til om sommeren. Efter nedlæggelsen af færgeruten over storebælt, er byen begyndt at udvikle sig igen. Byen er attraktiv for turister, men også fastboende pga den smukke natur, skov og vand og de 8km lange strande.

Der bor næsten 15.000 indbyggere i byen. Der er vand på begge sider af byen i form af Storebælt og Korsør Nor. Korsør er en del af Slagelse kommune.


Find 2-værelses villa til salg i Korsør på Boligdeal.dk

Søger du 2V villa til salg i Korsør, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige boliger i Korsør, og er altid opdateret med de nyeste ledige villaer på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige 2-værelses villaer til salg i Korsør . Du kan se de aktuelle villaer til salg i Korsør herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere.

Søger du andre typer boliger i Korsør end villa til salg, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye 2V villaer til salg i Korsør

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste villaer til salg i Korsør. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye villaer til salg i Korsør der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af boliger findes der i Korsør?

I Korsør finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Korsør ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Korsør kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Korsør ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Korsør.

Hvor meget koster en bolig i Korsør ?

Prisen på en bolig i Korsør afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Korsør.