Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Boliger til salg i Herning

Du har søgt efter boliger til salg i Herning.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Du har søgt efter boliger til salg i Herning.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter

Få overblik over boliger til salg i Herning. Du kan se stort set alle lejligheder, huse og andelsboliger til salg i Herning på denne liste. Klik på knappen "Læs mere" ud for hver bolig for yderligere information. Med en bolig i Herning er du placeret i en by med et væld af kulturelle tilbud og aktiviteter. Herning byder også på mange skønne naturoplevelser herunder den populære Herning Fiskepark. 

Værd at vide når du søger bolig i Herning

Herning ligger i det centrale Jylland og er en aktiv by. Byen tiltrækker mange tilflyttere og turister, som er tiltrukket af b.la. de aktiviteter, der stables på benene af Herning Cityforening. Det er aktiviteter som koncerter, sportsbegivenheder og kulturelle indslag for folk i alle aldre. Jyske Bank Boxen, en multifleksibel hal, der ligger i Herning, og det er som oftest her der afholdes store koncerter med internationale kunstnere. 

Herudover er der rig mulighed for at tage på café eller spise på restauranter, og så er der også rum for shopping.

Herning er en aldeles kulturel by. Nogle af de museer som ligger i byen tæller b.la. HEART, Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum, Frilandsmuseet Herning og Herning Fiskepark.

Herning er en ideel by for børnefamilierne, som kan tage en tur i Baboon City forlystelsespark. Parken er en af Danmarks største helårs forlystelsesparker.
 

 

Find bolig til salg i Herning

Leder du efter en bolig til salg i Herning? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ejerboliger, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny bolig til salg i Herning der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle boliger til salg i Herning - ejerlejligheder, andelslejligheder, villaer og rækkehuse - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer boliger i Herning , så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og salgspris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye boliger til salg i Herning

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Herning. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked når der kommer nye boliger til salg i Herning som matcher dine søgekriterier.