Rapportér

Rækkehus til salg, Karlslunde, Våningstedgård

Få mere info
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...
Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1440233
  • Rækkehus
  • 137 m2
  • 113 m2
  • 5
  • 3.395.000 kroner
  • 170.000 Kroner
  • C
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

137 m2 rækkehus til salg i 2690 Karlslunde

Drømmer I om fællesskab og om at leve tæt på naturen uden at være mere end blot 30 minutters kørsel fra København?

Vi sælger vores dejlige, hyggelige rækkehus i bofælleskabet Våningstedgård, Karlslunde landsby. Huset er arkitekttegnet af John Holmer og opført i 1984.

Udnyt fordelene ved at bo i et bofællesskab med tættere samvær end i et almindeligt villakvarter. Bofællesskabet rummer seks familier - tre som har været med siden opstarten og to yngre tilflytterfamilier med børn i alderen 1-5 år. To gange om ugen mødes gårdens beboere til hyggelig fællesspisning i fælleshuset.
Våningstedgård er en oase med en naturskøn beliggenhed med udsigt til marker og grøn natur.

Våningstedgårds hjerte er det store fælleshus med plads til 40-50 personer. Det er gratis at booke fælleshuset til fester og fødselsdage. Fælleshuset rummer også værksted, vaskeri, ekstra fryseplads, opbevaringsplads og et gæsteværelse til overnattende gæster.

På den hyggelige gårdsplads kan kaffen nydes med gårdens naboer. Til bofællesskabet hører en 5000 kvm stor parklignende have med nøddekrat og frugttræer - æbler, pærer og mirabeller. Haven kræver minimal vedligeholdelse og ordnes på bofællesskabets tre årlige arbejdsdage. Med udkig til bondemandens marker ligger fællesskabets køkkenhaver og bede med bærbuske, og her bor også fællesskabets 10 høns, som forsyner beboerne med æg, som dagligt fordeles i fælleshusets køleskab. Der er mulighed for at dyrke sine egne urter og grøntsager. Jorden har en fin bonitet.
Sidste år byggede gårdens beboere en stor, ny sandkasse på gårdspladsen og et nyt legehus i baghaven, hvor der også er gynger og en bålplads, hvor beboerne fejrer Sankt Hans, samt buskadser ud mod markerne, som er velegnede til hulebygning og ugeneret leg.

Til boligen hører en carport med privat opbevaringsplads på loftet over bilen.

Ejendommen indeholder:
Boligen rummer stort køkken-alrum/stue med brændeovn og udgang til privat have med terrasse. Soveværelse med skab og direkte adgang til badeværelse med brus. Viktualierum/bryggers. 1.salen indeholder lys stue med delvis loft til kip og opgang til hems. To gode værelser med udsigt og badeværelse med brus.

Beliggenhed:
Fællesskabet ligger i hjertet af Karlslunde landsby, stadig tæt på København, men med landlivets fred og ro. Beliggenheden passer perfekt til jer, der ønsker åbne vidder og tæt

FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Denne bolig ligger i Greve kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i Karlslunde