Rapportér

Rækkehus til salg, Hørsholm, Ved Højmosen

Få mere info
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...
Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1562526
  • Rækkehus
  • 169 m2
  • 403 m2
  • 4
  • 4.650.000 kroner
  • 235.000 Kroner
  • C
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

169 m2 rækkehus til salg i 2970 Hørsholm

Indflytningsklarrt og moderniseret rækkehus med gårdhave i Hørsholm, sjældent de kommer til salg, så det er ikke ét, man passerer hver dag. Området er fuldstændigt ugeneret og med en attraktiv placering tæt på Hørsholm Centrum.
Såvel inde som ude er huset blevet gennemgribende moderniseret siden 2008 med bla. stilsikkert køkken i stærke materialer og masser er arbejdsplads ligesom bad, bryggeres og garderober er moderniseret. Der er ændret lidt på planløsningen, men hvis man har brug for ekstra værelser, er det muligt at opdele flere af de nuværende. Der er el-markiser samt vinrum med køl.
Husets planløsning er meget fin og indeholder en stor hall, hvor man bliver mødt velkommen, derfra adgang til det store Køkken / Alrum med spisestue. Herligt lysindfald fra flere sider samt det flotte store atalievindue i loftet, gør dette rum helt arkitektonisk unikt. Skøn stor vinkelstue med smuk muret pejs og udgang til gårdhaven. Stort soveværelse samt kontor / værelse (opr. to værelser). Fra soveværelset er der en rummelig skabsgang med plads til det hele. Stort badeværelse med brus og to håndvaske, samt gæstetoilet og bryggers. Bonus el-ovenlys vinduer.
Udenfor har sælger etableret en skøn oase med flisebelægning, hvor man kan tage et velfortjent hvil i havemøblerne, og nyde synet af havens charmerende træer, buske og blomsterkrukker.
Der er tillige en fin rummelig carport til huset samt flere udhuse.
Området er naturskønt og hverdagens fornødenheder såsom skole, pasningstilbud og indkøbsmuligheder er inden for kort rækkevidde, mens pendleren tilgodeses med en cykeltur til Kokkedal Station.
Ejendommen sælges efter RobinHus-konceptet, dvs. at sælger varetager fremvisning og ejendomsmægler Anne-Marie Eybye varetager alle de med salget forbundne mæglerfaglige opgaver. For fremvisning kan sælger kontaktes direkte. Alle spørgsmål og

FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Denne bolig ligger i Hørsholm kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i Hørsholm