Rapportér

Rækkehus til salg, Hørsholm, Bakkehusene

Få mere info
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...
Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1289547
  • Rækkehus
  • 144 m2
  • 154 m2
  • 40 m2
  • 6
  • 3.195.000 kroner
  • 160.000 Kroner
  • C
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

144 m2 rækkehus til salg i 2970 Hørsholm

Rækkehus - familievenligt med højt til loftet i Hørsholm

(Fotograf er på vej med indendørsbilleder og plantegning)

Ejendommen er opført i 1977, og er på 184 veludnyttet kvm, heraf boligareal 144 kvm og en særdeles brugbar kælder på 40 kvm. Ydervæggene er opført i mursten og taget er belagt med tagpap.
Grunden, der er på 154 kvm, er dejlig let at holde og rummer en hyggelig morgenterrasse i forbindelse med husets køkken og et mindre havestykke med terrasse, der ligger perfekt til eftermiddag og aftensol. Rækkehuset ligger i et område, der er børnevenligt med legepladser og åbne plæner, via stisystemer kommer man desuden let til skoler eller indkøb.
Ejendommen er opført i 5 forskudte niveauer, hvilket giver en fantastisk fornemmelse af rummelighed. Husets køkken ligger dejligt med direkte udgang til morgenterrasse, køkkenet er uformet, så der er godt med arbejds- og skabsplads samt en charmerende spiseplads ved vinduet. Forskudt et niveau op ligger husets store højloftede stue med fri udsigt fra stort vinduesparti. Der er i alt 4 værelser, 2 værelser i stueplan med udgang til have og 2 høj loftet værelser på første sal, hvor det ene er et masterbedroom med adgang til eget badeværelse med brus. På nederste etage finder man husets andet badeværelse med badekar, et stort disponibelt rum på næsten 20 kvm samt praktisk vaskerum.
En ejendom med mange kvaliteter som rummelighed, højt til loftet, nærhed, gode parkeringsmuligheder og grønt miljø.

Ejendommen sælges efter RobinHus-konceptet, dvs. at sælger varetager fremvisning og ejendomsmægler Ulrich Leth varetager alle de med salget forbundne mæglerfaglige opgaver. For fremvisning kan sælger kontaktes direkte. Alle spørgsmål og

FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Denne bolig ligger i Hørsholm kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i Hørsholm