Rapportér

Rækkehus til salg, København S, Robert Jacobsens Vej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1404588
  • Rækkehus
  • 102 m2
  • 36 m2
  • 4
  • 4.180.000 kroner
  • 210.000 Kroner
  • J

102 m2 rækkehus til salg i 2300 København S

Lækkert og moderne rækkehus i 2 plan. Rækkehusene er opført i forskellige naturfarvede mursten, forskellige højder, zink-inddækninger og tagnedløb dertil er der opsat masser af træer og bærbuske - et skønt og charmerende område at træde ind i som selvom det kun har få år på bagen allerede emmer af hygge og dejlig stemning. Området som er i rivende udvikling er opbygget med vandkanaler langs vejene, træer og store brede gangarealer som giver adgang til bla Kalvebod Fælled, metro, skole, gymnasium, skøjtehal, dagligvarebutikker, Fields mm. Nem adgang til motorvejsnettet, lufthavnen og city.
Der er et hyggeligt fællesskab med naboerne og masser af liv på de mange fællesarealer mellem ejendommene. Flere årlige fester og aktiviteter samt et godt og nært naboskab skaber gode rammer for et trygt og rart børne- og voksenliv.
Indeholder: Stort åbent køkken med spisestue i den ene ende og opholdsstue i den modsatte ende med store glaspartier og terrassedør med udgang til haven med en stor træterrasse og skur. Køkken fra HTH med hvide grebsfri elementer. Lækkert badeværelse med grå fliser og gulvvarme. Fra stuen er der trappe til 1. sal med 3 soveværelser, hvoraf et har skabsvæg og et andet har walk-in closet med god opbevaringsplads. Badeværelset på overetagen indeholder vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler.

Overalt lyse egetræsgulve med gulvvarme.
Ejendommen sælges efter RobinHus-konceptet, dvs. at sælger varetager fremvisning og ejendomsmægler Pernille Ulrich Holmsted varetager alle de med salget forbundne mæglerfaglige opgaver. For fremvisning kan sælger kontaktes direkte på tlf. 6130 0406. Alle spørgsmål og

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i København kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i København S