Rapportér

Lejlighed til salg, Vallensbæk, Stenkløvervænget

Få mere info
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...
Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1453039
  • Lejlighed
  • 120 m2
  • 5
  • 3.795.000 kroner
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

moderne rækkehus fra 2018 i vallensbæk nord

på stenkløvervænget 9 i attraktive vallensbæk nord kan i netop nu overtage nøglerne til dette dejlige rækkehus, som er nybygget i 2018 og strækker sig over to veldisponerede etager med i alt fire gode soveværelser og lave forbrugsudgifter.


boligen har, udover at være nybygget fra 2018, fået lavet ekstra tilvalg bl.a. i form af andre gulve og større køkken hvor der også er lavet tilvalg på skufferne.

i bosætter jer centralt i et hyggeligt, roligt og børnevenligt område med kort afstand til størstedelen af hverdagens fornødenheder. inden for en radius af blot én kilometer fra adressen finder i således den eftertragtede pilehaveskole, daginstitution, indkøb og offentlig transport i form af både bus og s-tog. på cykel når i hurtigt til sportsfaciliteter og grønne omgivelser, mens pendleren blot har få minutters kørsel til motorvejen.

inde såvel som ude kan i se frem til moderne og indbydende rammer. i træder over dørtærsklen til entréen med garderobe og adgang til det nydelige badeværelse med bruseniche. stueplanets resterende kvadratmeter er dedikeret til et opholdsmiljø, hvor det særdeles stilrene og veludstyrede køkken ligger i åben forbindelse med stuen, der snildt arrangeres med en spisesektion og komfortable møbler.

på førstesalen venter endnu et badeværelse med bruseniche, hvor der ligeledes er plads til at installere praktiske vaskefaciliteter. i får ydermere fire indretningsvenlige værelser, der foruden et forældresoveværelse kan benyttes som børneværelser, kontor eller hobbyrum alt efter jeres ønsker og behov.

udendørs kan i tilbringe sommeren i haven, der er anlagt med en græsplæne og en fliseterrasse.

kan i se jer selv flytte ind her? så ring til os allerede i dag for at høre nærmere og bestille en fremvisning.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Denne bolig ligger i Vallensbæk kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i Vallensbæk