Rapportér

Lejlighed til salg, Roskilde, Roskildevænget

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1473875
  • Lejlighed
  • 71 m2
  • 3
  • 2.000.000 kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

super lejlighed med fritliggende altan!

søger i en velindrettet bolig med en god beliggenhed? så skal i vende blikket mod denne lejlighed i roskilde, der egner sig perfekt til jer, som ønsker en bekvem tilværelse nær hverdagens gøremål.

lejligheden fremstår i flot stand og er vedligeholdt med nyt badeværelse i 2012 og nyt køkken i 2007, ligesom der er elektronisk dørlås ved hoveddøren. tilmed kan i glæde jer over gode fællesfaciliteter, heriblandt vaskeri, cykelkælder og parkeringsplads med licens.

i bydes velkommen i en entré, hvorfra boligen udfolder sig via en veldisponeret planløsning uden spildplads. det naturlige samlingspunkt bliver den indretningsvenlige stue med et mørkt trægulv og fine glaspartier, der både trækker dagslyset ind og giver udgang til altanen. i stuen kan i etablere et spiseafsnit i den ene ende og placere en sofa i den anden. alternativt kan stuen inddeles med en skillevæg, således i får et ekstra værelse, hvis der er behov for det.

hth-køkkenet er udstyret med gængse hårde hvidevarer, heriblandt voss-ovn i arbejdsvenlig højde, og rigelig opbevaringsplads til remedierne, så bordpladen er fri til madlavningen. tilmed er der en mindre spisekrog til de hurtige morgenmåltider.

videre er der et regulært soveværelse, hvor i udover en dobbeltseng har plads til et garderobeskab og et skrivebord. endelig er der et badeværelse med brus, integrerede loftspots og et praktisk vindue til udluftning.

udenfor venter en dejlig, overdækket altan, hvor det i sommerhalvåret er oplagt at nyde middagen. her er der ikke blokke overfor, hvilket sikrer jer et skønt lysindfald og fri udsigt over området. afslutningsvis er der nedenfor ejendommen et grønt fællesareal med legeplads og bordbænkesæt.

i hverdagen finder i nærmeste busstoppested og indkøbsmulighed indenfor få hundrede meter, mens ro’s torv, gågaden og idrætsfaciliteter er en kort cykeltur væk. desuden er der hurtig adgang til roskilde station og motorvej, så betingelserne er ideelle for pendlerne.

kom og oplev boligen!

Denne bolig ligger i Roskilde kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Roskilde