Rapportér

Lejlighed til salg, Roskilde, Poppellunden

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1463173
  • Lejlighed
  • 120 m2
  • 4
  • 3.595.000 kroner
  • 180.000 Kroner
  • J
Få yderligere info om boligen!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

120 m2 lejlighed til salg i 4000 Roskilde

Velkommen til denne fantastisk beliggende 4 værelses lejlighed, hvor indretningen er god og byder på alt det som både seniorparret og børnefamilien har brug for. Her er 3 gode soveværelser, samt 2 lækre altaner, den ene med plads til stort spisebord og grill. Lejligheden har rigtig meget at byde på, som andre lejligheder i Trekroner ikke har. Her er for eksempel P-kælder under bygningen, med egen p-plads med oplader til el-bilen. Fra kælderen er der direkte adgang til elevatoren, som kører op og stopper 1 meter fra din hoveddør til lejlighden. Endvidere er der et godt kælderrum med til lejligheden, modsat andre lejligheder, som ofte har et depotrum i lejligheden, der tager pladsen fra boligarealet.
Fra stuen er der en fantastisk og fri udsigt, så langt øjet rækker -I kan se helt til Marbjerg på de klare dage.
Der er naturligvis gulvvarme i hele lejligheden.

Indeholder:
Stor møblerbar entre med praktisk skabsvæg. Flot og rummeligt badeværelse med bruseniche og vaskemaskine og tørretumbler.
2 gode og identiske børneværelser. Lækker lys og rummelig stue, hvor der er god plads til både sofa afdeling og spisestuen. Køkkenet ligger med halvmur mod stuen, og er således flot integreret i rummet. Fra stuen er der udsigt og altaner til begge sider. Godt soveværelse med skabe.

Beliggenhed:
Den trendy bydel Trekroner, byder på alt hvad hjertet begærer og alt hvad der er brug for i dagligdagens praktik. Trekroner er udbygget i løbet af de seneste 20 år, og her er kodeord som økologi og social tænkning i centrum. Bydelen har spændende butikker og lækre spisesteder, ligesom I finder den skønneste natur med store arealer lagt ud til rekreative områder med cykel, løbe og ridestier, søer og rigt dyrerig.
Her er rigtig gode institutioner og bydelen byder på hele 2 gode skoler, heraf en med Rudolf Steiner principper. Et af Roskildes bedste gymnasier ligger i cykelafstand, og Universitetscentret RUC er få skridt væk.
Der er gode indkøbsmuligheder med et flot udvalg af lækre dagligvarer, og Trekroner station har regelmæssige afgange både mod og væk fra København. Motorvejen når I på 3 minutter, så her befinder I jer logistisk rigtig godt, midt på Sjælland.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Roskilde kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Roskilde