Rapportér

Lejlighed til salg, Roskilde, Hedevænget

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1462302
  • Lejlighed
  • 60 m2
  • 3
  • 1.650.000 kroner

totalrenoveret 3v’er med lukket altan i roskilde

leder i efter et hjem med en central beliggenhed i roskilde, hvor i blot kan flytte ind uden at foretage istandsættelser? så er denne totalrenoverede, treværelses lejlighed lige sagen for jer. her får i moderne rammer og en ideel planløsning med to værelser foruden et dejligt opholdsmiljø med udgang til en lukket altan.

her går både bolig og adresse op i en højere enhed, da i ligger lige ud til grønne arealer, men samtidig har nærhed til bymidten. ro’s torv nås på omkring fem minutter på cykel, og her venter et stort udvalg af butikker, spisesteder og indkøbsmuligheder. er der behov for det, finder i skole og daginstitution inden for gåafstand, og så er der heller ikke langt til roskilde station med hyppig togforbindelse mod københavn.

jeres kommende hjem befinder sig på første sal i en rødstensejendom, hvor i har en rolig udsigt til det omkringliggende terræn. inden døre møder i en lys atmosfære, og særligt de brede vinduespartier og altandøren i stueafdeligen bidrager til dette. stuen og køkkenet går ud i ét, og det er også herfra, at i tilgår den lukkede altan, som kan udvide boligarealet gennem den lune årstid. køkkenet fremstår minimalistisk med hvidt interiør overalt, også på bordpladen, så designet passer godt med tidens trend. hertil kommer integrerede hårde hvidevarer, så der er skønne forhold til at afprøve nye kulinariske retter.

hjemmet rummer desuden to værelser, der henholdsvis ligger ud til stuen og ved entréen. ved sidstnævnte møder i ligeledes et pænt badeværelse med bruseniche.

alt i alt et nydeligt hjem. vil i se det? kontakt os allerede i dag for at få en fremvisning.

Denne bolig ligger i Roskilde kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Roskilde