Rapportér

Lejlighed til salg, Roskilde, Gartnervang

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1439422
  • Lejlighed
  • 67 m2
  • 2
  • 1.695.000 kroner
  • 85.000 Kroner
  • C
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

67 m2 lejlighed til salg i 4000 Roskilde

Dejlig lys 2-værelses lejlighed beliggende i godt kvarter med kort afstand til stationen og Roskilde centrum.

Fra opgangen træder man ind i en rummelig entré med maser af god garderobe- og skabsplads. Fra entréen er der fordeling til resten af lejlighedens rum og værelser. Flot nyere køkken holdt i en enkelt stil med hvide køkkenelementer. Der er en hyggelig spiseplads til 2 personer i køkkenet. Lys og rummelig stue med vinduesparti i hele stuens brede. Fra stuen er der udgang til en dejlig altan med skyde vinduer, så altanen får en større brugsværdi. Fra altanen er der en dejlig udsigt til det fælles grønne område. Karbadeværelse med hvide vægfliser og stiftegulv. Soveværelse med god plads til en dobbeltseng og indbygget skab. Entré, soveværelse og stue har lyst parketgulv og boligen opvarmes med fjernvarme.

Lejligheden har brugsret til eget kælderrum, fælle vaske- og tørrerum samt cykelkælder. Bebyggelsen har også gode parkeringsfaciliteter.

Området byder på gode indkøbsmuligheder, skole og daginstitutioner og så er der kort afstand til alt i Roskilde - herunder stationen og centrum.

Denne lejlighed fremvises af den som kender den bedst - nemlig ejeren. Få en fremvisning ved at kontakte ejeren på tlf. 51 22 72 78. Spørgsmål kan også rettes til ejendomsmægler Peter Kjær på tlf. 29 66 28 14.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Roskilde kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Roskilde