Rapportér

Lejlighed til salg, Roskilde, Fruegade

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1455084
  • Lejlighed
  • 70 m2
  • 3
  • 2.395.000 kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

charmerende lejlighed centralt i roskilde

søger i en velindrettet bolig med en attraktiv beliggenhed? så skal i vende blikket mod denne charmerende lejlighed centralt i roskilde. placeringen er perfekt, hvis i ønsker at bo i rolige omgivelser og samtidig have hverdagens bekvemmeligheder samt det stemningsfulde byliv inden for kort rækkevidde.

lejligheden har en bekvem placering på første sal i en ejendom fra 1933. her kan i glæde jer over en skøn udsigt over byens tage mod øst og over gl. vor frue kirkegård mod vest. indenfor udfolder boligen sig via en veldisponeret planløsning, som udnytter enhver kvadratmeter.

trumfkortet er den delvis åbne forbindelse mellem stue og køkken-alrum, hvilket skaber en luftig og indbydende stemning. den forstærkes af det oprindelige bræddegulv og fine vinduespartier, der sikrer et herligt lysindfald, mens den hyggelige brændeovn bliver et naturligt omdrejningspunkt på kølige dage. køkkenet fremtræder let og tidløst med hvide elementer og lyse træbordplader. det er udstyret med gængse hvidevarer og rigelig opbevaringsplads til remedierne, så bordpladerne er frie til madlavningen.

boligen rummer også to regulære værelser, hvor i udover et soveværelse kan indrette jer med enten et børneværelse, kontor eller hobbyrum. videre er der et badeværelse med en bruseniche og en praktisk vaske-tørremaskine, så i slipper for turen til vaskeriet. endelig er der et lille disponibelt rum til opmagasinering, ligesom det er værd at nævne, at der er en ny panasonic-varmepumpe fra 2018.


udenfor venter en fællesgård, hvor det i sommerhalvåret er oplagt at nyde frokosten.

i hverdagen finder i føtex, skole, daginstitution og bus inden for en radius af blot 700 meter. ligeledes er der heller ikke langt til ro’s torv og den stemningsfulde gågade, som begge har et væld af lækre spisesteder og spændende butikker. afslutningsvis får i nem adgang til motorvej og roskilde station, hvorfra toget fører jer til københavns hovedbanegård på under en halv time.

ring for en fremvisning!

Denne bolig ligger i Roskilde kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Roskilde