Rapportér

Lejlighed til salg, Hedehusene, Vesterkøb

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1456306
  • Lejlighed
  • 60 m2
  • 2
  • 1.450.000 kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

hyggelig 2v’er centralt i hedehusene

på vesterkøb 47 centralt i hedehusene har du netop nu alletiders chance for at overtage nøglerne og blive den nye, lykkelige ejer af denne toværelses lejlighed, der egner sig fortrinligt til den enlige eller parret, der ønsker en overskuelig og hyggelig bolig.

du bosætter dig på en rolig beliggenhed med størstedelen af hverdagens fornødenheder inden for rækkevidde. du kan gå hen at handle på få minutter, hvilket ligeledes gør sig gældende for det nærmeste busstoppested, og det tager ikke ret meget længere at spadsere til hedehusene st. på cykel når du hurtigt svømmehallen, og skal du pendle, møder du motorvejen efter omtrent 2,5 kilometers kørsel.

boligen er placeret i en høj stuelejlighed i en velholdt rødstensejendom, hvortil der hører nydelige, grønne fællesarealer, hvor du kan tilbringe sommeren under åben himmel med en god bog.

ved ankomsten træder du over dørtærsklen til entréen, hvor du kan hænge overtøjet og stille skoene. lige fremme ligger det flotte badeværelse med bruseniche i glas, og ved siden af finder du det stilrene køkken, som er udført med hvide elementer toppet af en sort bordplade i kontrast dertil. her bliver det en fornøjelse at tilberede livretter, som du kan servere for familie og venner i stuen, der snildt arrangeres med en spisesektion til middagsgæster og et komfortabelt sofahjørne, hvor du kan slappe af med et afsnit af yndlingsserien. afslutningsvis får du et indretningsvenligt soveværelse, der både kan rumme en dobbeltseng og skabe til din garderobe.

kan du se dig selv flytte ind her? så ring til os allerede i dag for at høre nærmere og bestille en fremvisning.

Denne bolig ligger i Høje Taastrup kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Hedehusene