Rapportér

Lejlighed til salg, Glostrup, Østre Lindeskov

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1361674
  • Lejlighed
  • 110 m2
  • 4
  • 712.716 kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

andelsrækkehus centralt i glostrup

i et attraktivt område i glostrup kan i nu tilegne jer dette dejlige andelsrækkehus på østre lindeskov 26. her venter jer et velindrettet hus, som breder sig over to plan med et åbent køkken og tre gode værelser. samtidig kan i se frem til en familievenlig beliggenhed med under én kilometer til skole, daginstitution og indkøbsmuligheder.

i flytter ind i et hyggeligt kvarter, som også ligger tæt på grønne områder og fine offentlige forbindelser via bus. fra adressen er der heller ikke langt til kulturtilbud og idrætsfaciliteter, mens pendleren også kan glæde sig til blot få minutters kørsel til motorvejen.


ejendommen er opført i moderne stil i 2009 og fremstår i nydelig stand. tilhørende er også udemærkede parkeringsforhold og en solrig terrasse, hvor i kan nyde sommersolen.

træd indenfor i den klassiske entré, hvorfra der er direkte adgang til stuen, som ligger i åben forbindelse til køkkenet. det u-formede køkken er veludført med både over- og underskabe i tidløst, hvidt design. i stuerummet bidrager lyse gulve til en behagelig atmosfære, og her kan i let indrette jer med både et spiseafsnit og en sofaafdeling. ydermere er der også udgang til terrassen, hvor der fint kan være både grill og havemøbler. slutteligt byder stueplanet også på et stilrent gæstetoilet.

førstesalen rummer værelsesafdelingen med tre soverum, hvoraf ét er udført med indbyggede skabe. heroppe er også det nydelige badeværelse med brus og vaskefaciliteter.

kort sagt får i et veldisponeret hus, som vil passe godt til en lille børnefamilie. book en fremvisning.

Denne bolig ligger i Glostrup kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Glostrup