Rapportér

Lejlighed til salg, Sønder Omme, Simmelbrovej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1653340
  • Lejlighed
  • 151 m2
  • 750.000 kroner
  • 40.000 Kroner
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Som Betalingsbruger får du adgang til alle boligerne. Det koster 9,95 kr. for den første dag (hvis du ikke har været Betalingsbruger før) og herefter 148 kr. per 7 dage indtil du opsiger. Ingen binding udover den igangværende abonnementsperiode. Læs mere...

151 m2 lejlighed til salg i 7260 Sønder Omme

Ejendommen har et samlet boligareal på 151 m2, heraf 136 m2 i stueplan og 30 m2 på 1. sal. Derudover er der udestue på 15 m2 + ældre udbygninger inkl. garage, tidligere stald og lade mv. på tilsammen ca. 197 m2 iflg. BBR. Endvidere er der drivhus, redskabsrum/brændeskur og overdækkede arealer som ikke er anført på BBR.

Ejendommen er opført i 1927 og om- og tilbygget 1987 (havestue).

Ved huset er der en dejlig stor grusbelagt gårdsplads og derudover pæn anlagt have med dam med guldfisk. Her er også drivhus og pæn beplantning m.v. En del af grunden er en dejlig køkkenhave samt staudebede og hvor der også findes flere frugttræer. Husquarna robotplæneklipper klarer græsklipningen i haven.

Fra havestuen er der en rigtig fin udsigt til 2 indhegnede marker, som er særdeles velegnet til f.eks. hestehold eller dyrehold i øvrigt. I udbygningerne findes bl.a. 2 hestebokse. Havestuen har udgang til dejlig læfyldt overdækket terrasse. Derudover yderligere en terrasse.

Grunden er overvejende omgivet af læhegn/beplantning, dels mod Sønder Ommevej og dels mod naboens marker.

Boligen er indrettet i stueplan med:

- Entré med klinkegulv
- Baggang
- Bryggers/vaskerum med klinkegulv
- Køkken med spiseplads og inventar i egefiner
- Viktualierum + lille kælder herunder
- Stue med laminatgulv og udgang til havestuen
- Badeværelse med bruseniche
- Soveværelse
- Walk-in Closet/forrum

1. sal indrettet med:

- 2 Værelser
- Trapperepos
- Pulterum

Der er oprindelig oliefyr i baggangen, men anvendes ikke, da der senere er etableret fastbrændselsfyr i værksted/fyrrum.

Ejendommen fremtræder ældre, og der må påregnes istandsættelse og modernisering, men en absolut spændende ejendom med muligheder for den rette, og med en rigtig god beliggenhed med kort afstand til byen. Ejendommen er noteret som en landbrugsejendom i tingbogen.

Tilsluttet byvand. Afløb er Septiktank til sivedræn + andet afløb.

Bestil en uforpligtende fremvisning. Kontakt John på telefon 31384988 eller Charlotte på telefon 20942044.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Som Betalingsbruger får du adgang til alle boligerne. Det koster 9,95 kr. for den første dag (hvis du ikke har været Betalingsbruger før) og herefter 148 kr. per 7 dage indtil du opsiger. Ingen binding udover den igangværende abonnementsperiode. Læs mere...

Denne bolig ligger i Billund kommune - klik her for mere info.