Rapportér

Lejlighed til salg, Ejstrupholm, Hallundbækvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1653947
  • Lejlighed
  • 181 m2
  • 1.895.000 kroner
  • 95.000 Kroner
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Som Betalingsbruger får du adgang til alle boligerne. Det koster 9,95 kr. for den første dag (hvis du ikke har været Betalingsbruger før) og herefter 148 kr. per 7 dage indtil du opsiger. Ingen binding udover den igangværende abonnementsperiode. Læs mere...

181 m2 lejlighed til salg i 7361 Ejstrupholm

Endvidere kun ca. 10 min. kørsel til Brande og den midtjyske motorvej samt 15-20 min. kørsel til hhv. Ikast- og Herning.

Til ejendommen hører godt 2 ha jordtilligende, som dels består af en hyggelig granskov, dels regulær mark til dyrehold mv, samt dejlig parkhave og hyggelig læfyldt gårdhave mellem boligen og garagen samt indkørsel/gårdsplads med gode p-forhold. I haven er der anlagt bålplads.

Her er virkelig god plads til udendørs udfoldelser, hvor man kan både være sig selv, og udøve aktiviteter i god afstand til nærmeste nabo. Grunden er omgivet læhegn og grænser op til grønne marker til alle sider. Nyd også synet af et rigt dyreliv, hvor bl.a. rådyr kommer tæt på, eller hør fuglefløjt i trætoppene.

Boligen er løbende renoveret og istandsat ind- og udvendig indenfor de senere år, og fremtræder i rigtig flot og velholdt stand overalt. Boligen er på 126 m2 i stueplan og med 55 m2 udnyttet 1. sal. Og sammenbygget med boligen er der yderligere 77 m2 rigtig flot renoveret tidligere stald som dels rummer fyrrum med Passat fastbrændselsfyr, dels et super lækkert stort rum med loft i kip, så denne del fremstår som en integreret del af boligen, dog anført som udhus i BBR men i god boligkvalitet, og med de hyggelige staldvinduer bevaret her. I tilknytning hertil er også fint rum forberedt til badeværelse. Denne del har mange anvendelsesmuligheder, dels som lækker gildesal, dels gårdbutik og dels klinik mv., eller ændring til boligformål.

Den fritliggende garage/værksted er ligeledes på 77 m2, og istandsat i samme stil som boligen. Her findes også en grav så det er et anvendeligt "værksted". Derudover er der en ældre men absolut anvendelig fritliggende hal på 270 m2 (tidligere minkhal) Her er god plads til opbevaring. (brænde til fyret kan også stå tørt her)

Der er sorte IBF-cement-tagsten på både boligen og garagen, mahogni vinduer og døre i boligen. Boligen har endvidere 3 flotte kviste på 1. sal med flot udsigt over området. Endvidere fremstår stue, køkken/alrum, baggang og trapperum nymalet, og dermed indflytningsklar.

Ejendommen er i stueplan indrettet med:

- Baggang med klinkegulv (Herfra adgang til den tidligere stald "Gildesal/klinik" mv. anvendelig til mange formål.
- Trapperum med opg. til 1. sal
- Dejligt stort køkken/alrum med flot inventar i kvadrat Eg fra Profil-køkkenet
- Stue i åben forbindelse med køkken/alrummet og med udgang til haven
- Flot badeværelse med stort hjørnebadekar og stor bruseniche
- Toilet med bruser

Der er gulvvarme i stueetagen inklusiv tillige i den integrerede tidligere stald. (nu Gildesal/klinik og fyrrum)

1. sal indrettet med:

- Meget stort soveværelse i den ene gavl
- Yderligere et gavlværelse
- Stort repos

Der er mulighed for at ændre indretningen af 1. salen så der kan blive flere værelser her, men det kan også ske ved ændret anvendelse af den tidligere stald, nu fine gildesal, klinik mv.

Ejendommen har indlagt byvand. Egen kloak/afløb. Der foreligger byggetilladelse til udvidelse af udhuset i forlængelse af fyrrummet, til f.eks. hestebokse, større udhus m.v., udvendige mål 56 m2. (Der hvor der på fotos er anført P-skilte som parkeringsmulighed nu.)

En virkelig velholdt ejendom der bør opleves, hvis du/I leder efter en flot ejendom i fredelige naturskønne landlige omgivelser.

Ring til John på telefon 31384988, eller Charlotte på telefon 20942044 og bestil en uforpligtende fremvisning.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Som Betalingsbruger får du adgang til alle boligerne. Det koster 9,95 kr. for den første dag (hvis du ikke har været Betalingsbruger før) og herefter 148 kr. per 7 dage indtil du opsiger. Ingen binding udover den igangværende abonnementsperiode. Læs mere...

Denne bolig ligger i Ikast-Brande kommune - klik her for mere info.