Rapportér

Lejlighed til salg, Viborg, Falkevej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1459706
  • Lejlighed
  • 75 m2
  • 3
  • 825.000 kroner
  • 45.000 Kroner
  • C
Få yderligere info om boligen!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

75 m2 lejlighed til salg i 8800 Viborg

Velkommen til denne velindrettede 3 værelses med stor syd-altan på Falkevej

Lejligheden er beliggende i den allerførste ejendom på Falkevej, og har dermed den absolut mest attraktive beliggenhed i Ejerforeningen, med udsigt mod grønt og ind over Viborg By - dette er et stort plus!

Et hyggeligt og roligt kvarter, kun 10 min. på cykel fra Viborgs midtby. Udenfor din hoveddør har du et utal af dejlige, grønne områder, mange stisystemer, gode busforbindelser og flere indkøbsmuligheder i nærområdet.
Lejligheden har en yderst velindrettet planløsning, og indeholder: Fordelingsentré, to gode værelser, begge med faste skabe. Flisebadeværelse med stor bruseniche samt plads til vaskemaskine. Herudover rigtig hyggeligt køkken, hvor der er masser af både bord- samt skabsplads, samt mulighed for spisebord. Køkkenet fremstår i rigtig fin stand, og er løbende shinet op. Et rum der virkelig indbyder til mange timers hygge og madlavning, alt imens udsigten ind over Viborg by kan nydes. Alle hårde hvidevarer i lejligheden er kun få år gamle, og er i top energiklasse. Rummelige stue - med flot udsigt mod det grønne område, og med direkte udgang til den store syd-altan, hvor der god plads til cafésæt, hvorfra den ugenerte udsigt kan nydes.

Absolut velfungerende og veldrevet Ejerforening, hvor der er lave fællesudgifter, og der sørges bl.a. for, at de grønne områder og de fælles faciliteter med vaskekælder, tørrerum og parkeringspladser m.m. altid fremstår i pæn stand. Herudover forefindes der gæsteværelse, motionsrum samt beboerlokale i kælderen. Kælderrum med god plads til opbevaring medfølger. Der er Eniig Fiber i ejendommen.

Ejendommen sælges efter RobinHus-konceptet, dvs. at sælger varetager fremvisninger, og ejendomsmægler Malene Overgaard varetager alle de med salget forbundne mæglerfaglige opgaver.
For ønske om fremvisning eller spørgsmål, kan ejendomsmægleren kontaktes på tlf. 42577722 / mov@robinhus.dk

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Viborg kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Viborg