Rapportér

Lejlighed til salg, Ulfborg, Øhusevej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
  • 1396937
  • Lejlighed
  • 77 m2
  • 3
  • 945.000 kroner
  • 50.000 Kroner
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Frit indhold. Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold. Alle oprettede brugere kan tilgå boligen, som evt. linker videre til et eksternt website. God fornøjelse!

77 m2 lejlighed til salg i 6990 Ulfborg

Drømmer du om en rigtig nem måde at holde ferie på? Så skal du se nærmere på denne hyggelige ferielejlighed med en beliggenhed kun 700 m. fra havet og 10 minutters kørsel fra Søndervig og potentiel lejeindtægt på 43.000 kr.!

Ejerforeningen er rigtigt velfungerende og står for vedligehold af det udvendige, fællesarealer og græsslåning. Så du slipper for at skulle bruge feriedagene på det. Solgåden består af 8 ejerlejligheder i alt, og den er bygget i stil som en trelænget klitgård i rødbrune mursten med stråtag som er blevet udskiftet for få år siden og hvide plast vinduer i bondehusstil. Der er skabt et dejligt fælles gårdhavemiljø i midten og grønne fællesarealer omkring bygningen med blandt andet plads til boldspil og hygge. Til hver bolig hører egen terrasse, og der er eget udhus i fællesbygning, med vaskemaskine og tørretumbler.
På den anden side af vejen er der Minigolf, en kiosk og mulighed for at købe adgang til en udendørs swimming-pool.

Boligen er indrettet med et stort vindfang med opbevaringsplads, et lyst og pænt badeværelse med gulvvarme og brusehjørne med glasvæg, køkken i åben forbindelse til opholdsstue med udgang til terrasse og en opgang til 1 sal med stort soverum og et gennemgangsrum med sengepladser. Der er installeret varmepumpe til opvarmning.

Lejligheden er ikke udlejet i dag. Men hvis du ønsker at udleje, ligger der et skøn fra Feriepartner på en udlejnings indtægt på 43.000 kr.

Alt i alt en ejendom der bare skal ses!

Dette er et søgeresultat. Klik dig videre til det eksterne website for at få mere info om boligen.

FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Frit indhold. Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold. Alle oprettede brugere kan tilgå boligen, som evt. linker videre til et eksternt website. God fornøjelse!
Denne bolig ligger i Holstebro kommune - klik her for mere info.