Rapportér

Lejlighed til salg, Birkerød, Birkerød Kongevej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
  • 1286466
  • Lejlighed
  • 70 m2
  • 3
  • 1.745.000 kroner
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Det koster 150 kr. per 7 dage i løbende abonnement at blive Betalingsbruger. Der er ingen binding på abonnementet udover den igangværende abonnementsperiode. Læs mere...

flot 3v’er med have midt i birkerød

centralt i birkerød på [xxxxx] 52 ligger denne hyggelige og velrenoverede lejlighed. her får i to soveværelser og stue i åben forbindelse køkken-alrummet, hvorfor boligen egner sig perfekt til den lille børnefamilie eller parret.

den tætte placering på centrum betyder, at der hverken er lang til indkøb eller offentlige transportforbindelser. ligeledes ligger keilstruplund børnehave under 200 meter fra boligen. trænger i til frisk luft og grønne områder, så finder i birkerød sø og rude skov et lille kvarter på gåben fra adressen.

lejligheden befinder sig i stueetagen af en ejendom opført i 1941. fra boligen har man udgang til god, sydvestvendt forhave, hvor der er anlagt en terrasse med afskærmning samt et mindre skur.

træd indenfor i en mindre entré, som leder direkte ind i stuen. stue og køkken ligger i åben forbindelse, kun adskilt af en lille niveauforskydning, mens ensartede gulve elegant samler de to afsnit. køkkenet er udført med en solid bordplade i mørkt træ og hvide skabselementer, og overskabe med glaslåger giver ekstra plads til opbevaring. tilstødende køkkenet ligger det fælles vaskerum, hvorfra der også er udgang til baghaven.

stuen får et skønt lysindfald fra de sydvestvendte dannebrogsvinduer hele dagen, hvilket bidrager til en indbydende og luftig atmosfære. her kan snildt etableres både et spiseafsnit og en sofakrog. fra stuen er der adgang til lejlighedens to lige store værelser, som ligger side om side med gennemgang.

badeværelset ligger med adgang fra entréen og byder på en særdeles funktionel indretning, hvor pladsen er udnyttet til fulde. her findes en separat bruseniche, hvide elementer og et flot mørkt flisegulv. der er gulvvarme både i badeværelset og i resten af boligen.

kort fortalt karakteriserer boligen sig ved et gennemført design og en formidabel beliggenhed i birkerød. book en fremvisning.

FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Det koster 150 kr. per 7 dage i løbende abonnement at blive Betalingsbruger. Der er ingen binding på abonnementet udover den igangværende abonnementsperiode. Læs mere...
Denne bolig ligger i Rudersdal kommune - klik her for mere info.