Rapportér

Lejlighed til salg, Valby, Vigerslevvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1449961
  • Lejlighed
  • 59 m2
  • 3
  • 1.850.000 kroner
  • 95.000 Kroner
  • D
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

59 m2 lejlighed til salg i 2500 Valby

Med Vigerslevparken som nabo, finder man denne høje stuelejlighed med højt til loftet.

Lejligheden består af 59 m2, der i dag består af; fordelingsentré med indbyggede skabe hvor der er plads til sko og overtøj, lys stue/spisestue med godt lysindfald og udgang til lejlighedens altan, rummeligt soveværelse med stort skabsplads, hyggeligt køkken med nyere hårdehvide vare og mindre spiseplads samt badeværelse.

Oprindeligt var denne lejlighed en 3 værelses, men væggen er i dag fjernet, men hvis man ønsker et ekstra værelse kan det nemt reetableres (se alternativ plantegning) således lejligheden bliver den ideelle delelejlighed.

Ejendommen er fra 1948 og har en god beliggenhed tæt på grønne omgivelser bl.a. Haarestrup Å, Valby Parken og Vigerslevparken, hvor der rig mulighed for flere gå- og løbeture - derudover ligger der også en god legeplads tæt på med basket bane, hvor børnene kan hygge sig i mange timer.

Foreningen drives af engareret bestyrelse som sørger for at der er styr på økonomien, fælles arealerne og et godt fællesskab imellem alle foreningens beboer med bl.a. fælles havedage, loppemarkeder og sommerfest. Som beboer i foreningen er der brugsret til de hyggelige fællesarealer med bænke og grill, vaskekælder, cykelkælder samt kælderrum.

Fra lejligheden er ikke langt til nærmest handlemulighed i den lokale Netto, men hvis man ønsker flere muligheder kører bussen lige uden for døren, således man hurtigt kan være på Valby station hvor både Spinderiet og Valby Langgade har det meste at byde på både med shopping og spisemuligheder. Endvidere er der ikke langt til Åmarken st. hvorfra S-toget kører ind mod København H og med et stop kan om nogle år tage den nye metro linje fra Ny Ellebjerg st.

Den perfekte lejlighed for jer der f.eks. søger en forældrekøbs- eller førstegangs lejlighed til det unge par eller en seniorbolig for jer der søger noget mindre men stadig tæt på naturen.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Denne bolig ligger i København kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i Valby