Rapportér

Lejlighed til salg, København S, Hannemanns Allé

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1519755
  • Lejlighed
  • 78 m2
  • 2
  • 2.795.000 kroner
  • 140.000 Kroner
  • J
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

78 m2 lejlighed til salg i 2300 København S

Dejlig lys lejlighed i ejendommen Fælledudsigten som er opført i 2017. Ejendommens navn giver god mening her har du nemlig udsigt mod alle verdenshjørner, som bla kan nydes fra den store, fælles tagterrasse på 5. sal. Lejligheden har skøn stor terrasse mod syd, hvor man har en spændende udsigt til bla Royal Arena og hen over rækkehusmiljø mod fælleden. Arenakvarteret er Ørestads nyeste kvarter og er kendetegnet ved varieret arkitektur, der både indbefatter rækkehuse og en bred skare af høje som lave bygninger. Ejendommen ligger med Amager Fælled med et fantastisk dyre og planteliv på den ene side og Royal Arena med masser af kulturelle arrangementer til den anden side - her mødes kultur og natur i en skøn forening. Lejligheden ligger i kort gåafstand fra bl.a. Fields og samtidig er man kun en kort metrotur fra Kongens Nytorv og lufthavnen.

Boligen er indrettet med lyse materialer og man bydes indenfor i dejlig rummelig entre med indbygget skabsvæg, forenden af gangen træder man direkte ud i det store åbne køkken/alrum/stueforløb. Lækkert hvidt, grebsfrit køkkenarrangement med integrerede hårde hvidevarer. Fra dette skønne store og åbne rum har man udgang til lejlighedens altan, der er sydvendt. Derudover har lejligheden et skønt og stort soveværelse også her er der indbygget skabsvæg samt et lækkert badeværelse med vaskesøjle og opmuret bruseniche.

Lejligheden har adgang til kælderrum, fælles festlokale, affaldsskakt.

Ejendommen sælges efter RobinHus-konceptet, dvs. at sælger varetager fremvisning og ejendomsmægler Pernille Ulrich Holmsted varetager alle de med salget forbundne mæglerfaglige opgaver. For fremvisning kan sælger kontaktes direkte. Alle spørgsmål og

Klik dig videre og få mere info om boligen...
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Denne bolig ligger i København kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i København S