Rapportér

Lejlighed til salg, København S, Frankrigshusene

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1400959
  • Lejlighed
  • 43 m2
  • 1.895.000 kroner
  • 95.000 Kroner
  • D

Total istandsat og 2 altaner

Super lækker et-værelses lejlighed, der er fuldstændig renoveret og med en helt optimal indretning, så den føles som mere end en et-værelses.

Beliggenheden er få min fra Amagercenteret og dermed metroen, der er svømmehal lige ved siden af, så området har det hele udover at være rimelig rolig trafikmæssigt.

Lejligheden er som beskrevet total renoveret. Det betyder blandt andet at døre og vinduer er skiftet, der er nye flotte trægulve i entre og stue og et flot lækkert linoleumsgulv i køkkenet.Alle gulvene er med "no noice" underlag, så der er enormt stille i lejligheden. Lofter er med dobbelte gipsplader og med loftspots. Elektriciteten er udskiftet og der er opsat en ny eltavle.
Køkkenet er et Svanekøkken med rigtig god skabsplads. Der er god bordplads. induktionsplade nedfældet i bordpladen, emhætte med fjernbetjening, indbygget ovn, indbygget køleskab med forberedt plads til vaskemaskine nedenunder eller plads til et større køle-fryseskab og en indbygget opvaskemaskine. Køkkenet har en lille altanudgang til bagområdet, så man her kan stå og nyde morgenkaffen i ro og fred.
Badeværelset har fået nye afløb og udluftning. Ny fliser på gulvet med gulvvarme, bruseniche, håndvask med lille underskab og selvfølgelig nye armaturer og toilet.
Stuen er rigtig hyggelig med plads til et sofaarrangement, spiseplads og via en skillevæg midt i rummet er der lavet et fint soveafsnit, så man opholder sig i stuen uden at kigge på sengen. Fra stuen er der udgang til en sydvendt altan, hvor der lige kan være et par stole. I soveafsnittet vil der være plads til at opsætte nogle skabe og sælger har 3 højskabe i samme kvalitet og stil som køkkenet. Disse kan medfølge og opsættes, hvis det ønskes.

Hoveddøren er låst og der er nye døralarmer. Nyere indgangsdør og en rigtig fin opgang, som er rummelig.

Der er vaskekælder og et mindre opbevaringsrum følger med lejligheden. Bil parkeres i området på almindelige vilkår for området.

Vi er bare nødt til at sige, at det er en super hyggelig lejlighed, der er lige til at tage i brug uden at skulle lave noget som helst... Læs mindre...

Denne bolig ligger i København kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i København S