Rapportér

Lejlighed til salg, København S, Brigadevej

Få mere info
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...
Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1563924
  • Lejlighed
  • 41 m2
  • 2
  • 1.795.000 kroner
  • 90.000 Kroner
  • D
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

41 m2 lejlighed til salg i 2300 København S

Skøn lys og indflytningsklar 2vær. med super central beliggenhed på Amagerbro.

Beliggenheden fås ikke meget bedre med blot 2 minutter til indkøb, Amager Centeret samt Amagerbro Metro. Ydermere er du tæt på skønne Christianshavn, Islands Brygge, KUA og City. Her er masser af nærmiljø med grønne områder, legepladser, underjordisk p-anlæg og hyggelige cafeer og kaffebarer i gå-afstand.

Super velindrettet lejlighed med entré med plads til sko og overtøj, rigtig pænt flisebadeværelse med bruseafsnit. Rummelig stue med fin plads til både sofa- og spisearrangement. 2 store vinduer giver et dejligt lysindfald i rummet. Køkkenet har masser af skabs- og bordplads. Soveværelset vender mod den stille gård og har plads til både seng og skab.

I 2015/16 blev hele lejligheden renoveret med nye vinduer, lofter, gulve, badeværelse, køkken og el. Lejligheden fremstår indflytningsklar, lys og indbydende. Med sin gode planløsning, centrale beliggenhed og lave ejerudgift (sælger har indfriet denne lejligheds andel af fælleslån), egner lejligheden sig rigtig fint til forældrekøb, delelejlighed, udlejning, førstegangskøb mm.

Til ejendommen hører en hyggelig lille gård som blev renoveret sidste år. Her er både grønt, overdækning til cykler, borde og bænke samt udendørs tørremuligheder. Her er vaskerum med tørretumbler som er gratis at benytte for beboerne. Brugsret til loftrum.

Ejendommen sælges efter RobinHus-konceptet, dvs. at sælger varetager fremvisning og ejendomsmægler Pernille Ulrich Holmsted varetager alle de med salget forbundne mæglerfaglige opgaver. For fremvisning kan sælger kontaktes direkte. Alle spørgsmål og

FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Denne bolig ligger i København kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i København S