Rapportér

Lejlighed til salg, København NV, Provstevej

Få mere info
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...
Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1535740
  • Lejlighed
  • 114 m2
  • 4
  • 4.495.000 kroner
  • 225.000 Kroner
  • D
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

114 m2 lejlighed til salg i 2400 København NV

Her får du en velindrettet 4-værelses ejerlejlighed med mange betagende og fine detaljer. Sjælden udbudt lejlighed i Københavns Nordvest-kvarter øverst beliggende i ejendommen med stor hjørnealtan og med en formidabel udsigt over byens tage.Lejligheden velegner sig særdeles godt til både familiebolig og bofællesskab med tre store værelser og to hemse beliggende rundt om det store køkken/alrum/stue, der er ud i et.

Indretningen byder på særdeles veludnyttede kvadratmeter med god planløsning. Fra lejlighedens entre, hvor der er plads til sko og overtøj, kommer du ind i lejlighedens charmerende stue med loft til kip, der er møbleret med hyggelig spiseafdeling og sofagruppe. Her sanser du allerede det enorme lysindfald fra de mange vinduespartier og udgang til en eksklusiv solrig hjørnealtan med en helt igennem fænomenal udsigt over byens tage. I stuen er der ligeledes en trappe til en charmerende hems, der fint kan indrettes til en hyggekrog. Klassisk køkken i et tidløst design med hvide låger, der flot brydes af bordpladen. Køkkenet indeholder alle dagligdagens gængse hårde hvidevarer og har godt med opbevaringsplads. Elegant badeværelse med pæne klinker, separat bruseniche og vaskemaskine/tørretumbler. 3 gode regulære og rummelige værelser med gode indretningsmuligheder, hvoraf det ene værelse ligeledes byder på en hyggelig hems. En fantastisk dejlig og moderne lejlighed med god atmosfære i indflytningsklar stand, skal opleves!

Beliggenheden er helt i top i et eftertragtet kvarter centralt i København NV. Nærmiljøet byder på gode kollektive trafikforbindelser, indkøbsmuligheder med hyggelige specialforretninger, cafeer og spisesteder. Tæt på naturskønne omgivelser, hvor du kan nyde tiden i det fri. Kort cykelafstand til mange uddannelsesinstitutioner og indre by. Kun få gader væk, på grænsen mellem Nørrebro og Nordvest, finder du Nørrebro Station, som nu har fået selskab af ny metrostation på cityringen.

Ønsker du en fremvisning af lejligheden,

FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Denne bolig ligger i København kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i København NV