Rapportér

Lejlighed til salg, København NV, Ørnevej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1458469
  • Lejlighed
  • 52 m2
  • 2
  • 1.995.000 kroner
  • 100.000 Kroner
  • D
Få yderligere info om boligen!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

52 m2 lejlighed til salg i 2400 København NV

På en parallelvej til Frederikssundsvej i det attraktive & eftertragtede "Fuglekvarteret" i Nordvest, finder du denne toværelses lejlighed - ideel til par eller til deling.

Lejligheden er beliggende på 2. sal med en ugenert og fri udsigt fra begge sider af bygningen, hvilket giver jer en af det bedste placeringer i Nordvest og med kort afstand til byens liv og mange spændende tilbud på Nørrebro. I vil komme til at bo et par hundrede meter fra Frederikssundsvejs butikker og supermarkeder, Nørrebro Station både S-tog og den nye City-ring og livet på Nørrebrogade med de mange caféer og spisesteder. Dette er der derfor en optimal lejlighed for studerende, da I får cykelafstand og gode forbindelser med offentlig transport til de store uddannelsessteder i København.

De 52 m2 er indrettet med fordelingsentré hvor der er plads til sko og overtøj. Lyst køkken i charmerende stil med god skabs- og bordplads samt mindre spiseplads. Klassisk Københavner badeværelse med bruseplads og højt til loftet. Dejlig lys og rummelig opholdsstue med udgang til altan, hvorfra der er god udsigt udover områdets bygninger. Soveværelse med plads til dobbeltseng og klædeskab/kontorplads, herfra er der også udgang til skøn sydvendt altan med udsigt til den fælles gård. Alt i alt en dejlig lejlighed med gode indretningsmuligheder og med masser af lysindfald og perfekt som delelejlighed!

Her er højt til loftet og herskabelige detaljer i stuen med stukkanter og roset, derudover er der pæne trægulve samt hvide vægge og lofter.

Der er tale om en nydelig gulstensejendom fra 1935 der til dagligt drives af en veldrevet ejerforeningen, med lave udgifter og hvor der i 2018 er skiftet vinduer til energivenlige termovinduer. Som ejer er der brugsret til fællesfaciliteter der blandt andet tæller en grøn baggård med græsplæne, træer og legeplads. Derudover er der brugsret til eget loftrum, cykelkælder samt fælles vaskekælder i opgangen.

Med en beliggenhed helt i top og byen væsentlig tættere på med den nye metro, så får du her en rigtig god lejlighed der har det hele, som bare venter på at få ny ejer.
Her er mulighed for hurtig overtagelse, hvis du står og mangler em bolig nu og her!

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i København kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i København NV