Rapportér

Lejlighed til salg, København NV, Mågevej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1455295
  • Lejlighed
  • 54 m2
  • 2
  • 1.895.000 kroner
  • 95.000 Kroner
  • D

54 m2 lejlighed til salg i 2400 København NV

INGEN HJEMFALDSPLIGT!

Her får du en indflytningsklar 2 værelses ejerlejlighed perfekt som delelejlighed og centralt beliggende i det eftertragtede fuglekvarter i København NV.

Lejligheden er indrettet med entré, hvor der er plads til sko og overtøj. Flot nyere køkken fra IKEA med sort højglanslåger, der flot brydes af træbordpladen, og køkkenet indeholder alle dagligdagens gængse hårde hvidevarer. God størrelse badeværelse med klinker og bruseplads. Dejlig lys og rummelig opholdsstue med gode muligheder for både spiseplads og sofagruppe. Regulært soveværelse med plads til garderobe. Alt i alt en dejlig, delevenlig lejlighed med gode indretningsmuligheder!

Beliggenheden er helt i top centralt i København NV i et eftertragtet kvarter i rolige omgivelser. Nærmiljøet byder på gode transportmuligheder, indkøbsmuligheder med hyggelige specialforretninger, cafeer og spisesteder. Gode faciliteter og skønne grønne områder, hvor du kan nyde tiden i det fri. Kort cykelafstand til mange uddannelsesinstitutioner og indre by. På grænsen mellem Nørrebro og Nordvest finder du Nørrebro Station, som indtil 2019 har fungeret som S-togstation, men som nu har fået selskab af en metrostation.

Flot velholdt rødstensejendom fra 1937 og veldrevet ejerforeningen. Til lejligheden er der brugsret til både et kælderrum og loftrum, og du kan benytte ejendommens hyggelige gårdmiljø, der byder på grønne områder med græsarealer og hyggekroge. Derudover er der fælles vaskeri.

Ønsker du en fremvisning af ejendommen,

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i København kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i København NV