Rapportér

Lejlighed til salg, København NV, Borups Allé

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1404586
  • Lejlighed
  • 130 m2
  • 4
  • 3.695.000 kroner
  • 185.000 Kroner
  • D
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

130 m2 lejlighed til salg i 2400 København NV

Her får I en indflytningsklar 4 værelses lejlighed med mange fine og klassiske detaljer med stuklofter, flotte plankegulve smuk karnap mv.

Lejligheden er indrettet med entré hvor der er plads til sko og overtøj. Nydeligt flisebadeværelse med lyse klinker og separat bruseniche. Dejligt stort køkken holdt i charmerende snedkerstil med fine detaljer. Fra køkkenet er der adgang til et mindre værelse. To dejlige lyse og rummelige stuer en suite med herskabelige detaljer i form af god loftshøjde, flotte plankegulve, stukloft og charmerende karnap med skønt lysindfald. Stort soveværelse med plads til garderobe. Lejligheden er endvidere tilmeldt altanprojekt, med placering mod gården, længde 2,5 meter og brede 1,75 meter (ligger pt. til godkendelse hos kommunen. Alt i alt en dejlig lejlighed med gode indretningsmuligheder!

Beliggenheden er helt i top, centralt i København NV. Nærmiljøet byder på gode transportmuligheder, et spændende udvalg af indkøb, bazarer, specialbutikker og ikke mindst hyggelige cafeer og spisesteder. Rundt om hjørnet finder du det rekreative område, Genforeningspladsen, med mange hyggelige aktiviteter som tennis, padel, løb, petang og fodbold. Gåafstand til Grøndalsmulticenter, der ligeledes byder på et væld af fritidsaktiviteter. Er du til naturskønne omgivelser er Utterslev mose bestemt at foretrække. Kort cykelafstand til mange uddannelsesinstitutioner og indre by. På grænsen mellem Nørrebro og Nordvest finder du Nørrebro Station, som indtil 2019 har fungeret som S-togstation, men som nu har fået selskab af en underjordisk metrostation.

Nydelig rødstensejendom fra 1921 med tegltag og hvide dannebrogsvinduer. Til lejligheden er der brugsret til et kælderrum, fælles værkstedsrum, vaskeri og ejendommens hyggelige gårdmiljø.

Ønsker du en fremvisning af lejligheden,

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Denne bolig ligger i København kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i København NV