Rapportér

Lejlighed til salg, Kastrup, Saltværksvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1483952
  • Lejlighed
  • 84 m2
  • 4
  • 3.295.000 kroner
  • 165.000 Kroner
  • D
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

84 m2 Villalejlighed til salg i 2770 Kastrup

Dejlig lys og velindrettet villalejlighed med god plads beliggende i ældre charmerende villa med pudsede facader og med naturskiftertag. Boligen ligger meget centralt med kort afstand til Amager Strandpark med kilometervis af den fineste sandstrand og masser af fantastiske aktiviteter til familien. Metro lige rundt hjørnet hvor både city og lufthavnen kan nås på ganske få minutter. Amagerbrogade og Kastrup Bymidte med masser af dagligvarebutikker. Der findes også en hyggelig lystbådehavn, hvor sommerens sol og lange gåture kan nydes. Danmarks Akvarium (Den Blå Planet) er også kommet til byen og er helt sikkert en fantastisk oplevelse værd. Kastrup har til de mere aktive masser af gode tilbud så som svømmehal, skøjtehal, curlinghal, atletikstadion og fodboldbaner.
Villalejligheden er beliggende på 1. sal med separat indgang og egen have.

Entre, køkken med hvide elementer og spiseplads. Køkkenet er i åben forbindelse med stuen. Badeværelse med lyse fliser og bruseniche. Stor og lys stue med skøn fri udsigt over villakvarteret. Soveværelse og 2 store børneværelser.
Kælder er opdelt med ca halvdelen til hver ca kvm 50, hvor denne lejlighed har et stort disponibeltrum med thekøkken og separat indgang, opbevaringsrum. Derudover fælles fyrrum med nyt naturgasfyr fra 2019 og fælles badeværelse m toilet og vaskemaskine. Boliarealet virker væsentlig større end 84 kvm og husets grundareal er også på 100 kvm - halvdelen af lejligheden er uden skråvægge.

Denne lejlighed har adgang til eget skønt og solrigt havestykke på ca 200 kvm mod syd/vest med frugttræer, masser af blomster, bærbuske, charmerende orangeri mm.

Køber er bekendt med, at ejendommen er en ideel anpart med fordeling 50/50, dog er varme fordelt 84/100 hvor denne lejlighed har de 84 andele. Sælger indbetaler til fælleskonto hver mdr. til dækning af forsikring, ejdskat herunder renovation mm, grundejerforening, kloakservice, vvs og Falck abonnement, evt mindre vedligehold samt bimåler til el i kælderareal.

Ejendommen sælges efter RobinHus-konceptet, dvs. at sælger varetager fremvisning og ejendomsmægler Pernille Ulrich Holmsted varetager alle de med salget forbundne mæglerfaglige opgaver. For fremvisning kan sælger kontaktes direkte på tlf. 2588 2551. Alle spørgsmål og

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Tårnby kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Kastrup