Rapportér

Lejlighed til salg, Kastrup, Helmer Søgaards Allé

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1497527
  • Lejlighed
  • 55 m2
  • 2
  • 1.795.000 kroner
  • 90.000 Kroner
  • F
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

55 m2 lejlighed til salg i 2770 Kastrup

Dejlig lys, frit og åbent beliggende 2-værelses med solrig sydvendt altan i eftertragtede og meget vel- og vedligeholdte "Ved Lufthavnen A3". Denne og de 3 tilsvarende naboejerforeninger danner tilsammen et område der er noget nær det mest eftertragtede ejerlejlighedsområde i Kastrup. Denne lejlighed er beliggende midt i byggeriet og dermed godt skærmet af for de omkringliggende veje, og her er derfor meget lidt trafik, masser af lys, luft og albuerum omkring ejendommene. Alle 4 ejerforeninger har store grønne og ret så velplejede og -passede havemiljøer med bænke, borde, legepladser og hyggelig nabosnak. Lejligheden er helt ideel som dele-bolig, idet der fra entréen er separat adgang til alle lejlighedens rum. Og så er der mulighed for at opnå endnu mere lys og også flere anvendelsesmuligheder ved at sammenlægge køkken og entré. Området er meget roligt og "lige om hjørnet" er der umiddelbare indkøbsmuligheder på Kastruplundgade med supermarkeder, butikker, pizzariaer mv., og så er her et spirende caféliv. Metroen sikrer let og hurtig adgang til hele Københavns centrum og også på tværs til Københavns øvrige bydele. Der er heller ikke langt til Kastrup- og Amager Strandpark, Tiøren og Fortet, hvor gå- og løbeturene kan nydes, eller sidstnævnte måske bare skal overståes ..., her er også hyggelig lystbådehavn, dejlig badestrand og Helgoland Søbadeanstalt. Og for de rigtig energiske så løbe/cykle til og nyde naturskønne Kalvebod Fælled.

Helmer Søgårds Allé er opkaldt efter Helmer Søgård, som var trafikflyver i flyvningens barndom. I 1927 skulle ham flyve en Fokker-maskine med fem passagerer til Hamborg. Af ukendt årsag steg maskinen ikke tilstrækkeligt og ramte et pilehegn på lufthavnens vestside og brød i brand. De fem passagerer blev reddet, men Helmer Søgård døde senere af sine forbrændinger. Dengang vidste man nemlig ikke, hvordan man skulle behandle brandsår. Ejendommen "Ved Lufthavnen A3" er opført i 1952 i tidstypisk murermesterstil med murstensfacader og høj rejsning på det røde tegltag. Ejerforeningen består af 7 blokke, der er placeret på samme måde som i de 3 naboejerforeninger, og har 19 opgange på adresserne Kastruplundgade 64-78, Kofoed Jensens Allé 1-5, og Helmer Søgårds Allé 17-31. Den er veldrevet af ejerforening, bestyrelse, administrator, vicevært mv., og fremstår meget vel- og vedligeholdt med gule murstensfacader, karaktergivende rødt tegltag, karakteristiske altan- og kvistvinduespartier, lysegrå-rammede termoruder og -altandøre, samt pæne indgangs- og opgangspartier. Ejendommen har fjernvarme og kabel-TV (lille pakke), hvortil tillægspakker kan købes. Og så er der brugsret til fællesvaskeri, tørrerum og cykel- og barnevognsrum samt eget kælderrum. På Helmer Søgårds Allé og de omkringliggende veje er der tidsbegrænset parkering for at sikre at beboere med P-licens kan parkere uden tidsbegrænsning. Garageleje eller -køb er også en mulighed. Foran opgangene er her også gode cykel-parkeringsmuligheder. Endvidere er husdyrhold og udlejning tilladt. Ejendommen fremstår som nævnt ret så vel- og vedligeholdt og er gennem årene løbende blevet renoveret, hvilket tydeligt fremgår. Og så er lejlighedens andel af udgifterne hertil indfriet af sælger. Der er således ingen andel af fælleslån for tidligere gennemførte renoveringer som køber skal overtage.

Boligen indeholder god rummelig entré med garderobeskab til overtøj, sko, støvsuger og diverse habengut. Fra entréen er der adgang til alle lejlighedens rum. Oprindeligt men god størrelse køkken, og rigtig godt vil det blive hvis man nedtager væggen imellem entré og køkken - derved opnåes endnu mere lys og flere anvendelsesmuligheder da der derved opstår en slags køkken/alrums-effekt. Oprindeligt men til gengæld charmerende brusebadeværelse med de ikoniske hvide kvadratiske fliser - dét vil let kunne renoveres med ny sanitet, nye blandinsbatterier og diverse småreparationer, og dét for en ret så rimelig penge. Godt soveværelse med plads til hel skabsvæg bag døren, dobbeltseng, sengebord og/eller et mindre sminke-/arbejdsbord, og så er her et ret så hyggeligt og grønt kig til havemiljøet. Endvidere lys kombineret spise- og opholdsstue med stort vinduesparti, flot sydvendt lysindfald, og udgang til den ligeså solrige altan med trædæk, og hvorfra kigget til det store grønne havemiljø og solen kan nydes. En absolut seværdig bolig, der er ideel til den enlige eller parret i alle aldre, eller forældrekøbet der eventuelt delvis kan finansieres ved udlejning af værelse til ven/-inde.

RobinHus er ikke bare en anden mægler - det er en anden måde. Vi sælger din bolig, og du sælger dit hjem - ingen kender det bedre end dig, og det er derfor helt naturligt at du viser frem, og vi klare alt andet. DU ÅBNER DØREN - VI LUKKER SALGET. Salgsvurdering #40400144.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Tårnby kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Kastrup