Rapportér

Lejlighed til salg, Frederiksberg C, Rosenørns Allé

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1455910
  • Lejlighed
  • 95 m2
  • 4
  • 4.495.000 kroner
  • 225.000 Kroner
  • F
Få yderligere info om boligen!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

95 m2 lejlighed til salg i 1970 Frederiksberg C

Lettere herskabelig, dejlig lys, rummelig og højloftet 95 kvm. 4-værelses til istandsættelse med solrig sydvendt altan i tidstypisk og karakteristisk Frederiksberg-ejendom. Centralt beliggende er den, og så alligevel overraskende roligt er der dér helt oppe på 4. sal højt hævet over trafikken og byens pulserende liv. Og så er der fra stuernes store vinduespartier et flot lysindfald hele dagen, og dét uanset årstid. ”Lige om hjørnet” er Forum Metro St., Søerne og hele det øvrige København centrum. Og så er alle de nødvendige faciliteter også ret så tæt på. Løbeturene kan nydes og/eller overstås omkring de ikoniske Søerne, og for de friske, altså lidt længere væk, i naturskønne Søndermarken og Frederiksberg Have, levende Kongens Have eller en tur helt ud og omkring Christianshavn's Vold. Fra Forum Metro St. komme man let til og fra byen, Lufthavnen i Kastrup, og også Københavns øvrige bydele. Der er heller ikke langt til gode indkøbsmuligheder, et væld af uddannelsesinstitutioner, pulserende café-liv, og et mekka af spændende forretninger og lækre specialbutikker på f.eks. Gammel Kongevej, og så naturligvis i hele det øvrige København centrum. Og nær daginstitutioner, skoler, og sports- og fritidsaktiviteter er det også, ligesom der på gåben eller cykel heller ikke er langt til Københavns centrum, som bokstaveligt talt ligger "lige om hjørnet" - f.eks. en 10-minutters gåtur til hyggelige Ørstedsparken, Tivoli's hovedindgang, eller Havnebadet på Islands Brygge. Og apropos sport ..., så vil den friske luft på den sene gåtur hjem fra "byen", teateret eller biografen helt sikkert også gøre godt for både krop og sjæl.

Rosenørns Allé blev navngivet i 1931 efter Ernst Emil Rosenørn, som var godsejer og politiker, og arbejdede for forbedringer af arbejdernes vilkår. Ejendommen er opført i 1905 i tidstypisk stil med delvis røde murstens- og skurede facadepartier, gesimser, afsatser og andre herskabsdannende udsmykningsdetaljer. Bagfacade er i gule mursten og på begge sider af ejendommen er der hvidrammede dannebrogsvinduer. Ejendommen har et markant udtryk, er veldrevet af ejerforening, administrator mv., og fremstår vel- og vedligeholdt. Der foregår i ejerforeningen og hos dennes administrator pt. drøftelser om renovering af tag, facade, vinduer og opgang, og tilbud herpå er ved at blive indhentet. Indgangs- og opgangsparti med dørtelefon. Ejendommen har fjernvarme og der er brugsret til diverse fællesfaciliteter og eget pulterrum på loftet. Udover parkering i området med P-licens for kr. 160-290,- om året alt efter energiforbrug, så er der også mulighed for at leje plads i gården, hvor der også er græsarealer med lidt bænke og borde. Her er YouSee-kabel-TV, og så er udlejning og husdyrhold tilladt med bestyrelsens tilladelse.

Boligen indeholder god rummelig og lettere møblérbar entré/fordelingsgang med plads til overtøjet og adgang til samtlige lejlighedens rum. Dejlig stor, meget rummelig og i dén grad lys spisestue med stort vinduesparti, flot lysindfald, og udgang til den solrige altan. En suite hermed stor opholdsstue med samme lys, luft og pladsfornemmelse. Begge stuer kan hver i sær benyttes separat, den ene til f.eks. kombineret spise- og opholdsstue, og den anden eller begge til separate værelser - udnyttelsesmulighederne er mange. Herudover lejlighedens rum mod gården - godt stor soveværelse, og så også et lidt mindre men stadig godt værelse. Sidstnævnte vil kunne lægges sammen med køkkenet, og måske også med entréen, således at stort køkken/alrum opstår - lækkert vil det altså være, og også ret så lyst med lysindfald fra 2 vinduespartier - et rigtig dejligt samlingspunkt for kommende beboere og deres gæster. Endvidere badeværelse med karbad, der vil kunne laves om til bruserum. En absolut seværdig og lettere herskabelig lejlighed med højt til loftet, halvhøje paneler, fyldningsdøre og stuklofter, der med dens centrale beliggenhed lige ved Metroen, Søerne og tæt på Kbh. centrum, vil være ideel og ret så eftertragtet for de fleste.

RobinHus er ikke bare en anden mægler - det er en anden måde. Vi sælger din bolig, og du sælger dit hjem - ingen kender det bedre end dig, og det er derfor helt naturligt at du viser frem, og vi klare alt andet. DU ÅBNER DØREN - VI LUKKER SALGET. Bestil en vurdering på 40400144.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Frederiksberg kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Frederiksberg C