Rapportér

Lejlighed til salg, Frederiksberg C, Carit Etlars Vej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1498208
  • Lejlighed
  • 67 m2
  • 2
  • 3.195.000 kroner
  • 160.000 Kroner
  • C
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

67 m2 lejlighed til salg i 1814 Frederiksberg C

Eftertragtet beliggende, ideelt fordelt og meget veludnyttet stor og rummelig 67 kvm. 2-værelses med 2 store altaner på hhv. 6 og 12 kvm. og elevator i "Platangården" for enden af lukket sidevej til Frederiksberg Allé tæt på Haven. Lejligheden er helt ideel som dele-bolig, idet der fra entréen er separat adgang til alle lejlighedens rum. Beliggenheden er virkelig god, vejen er meget stille og rolig, her er grønne træer og skråparkering, og så er ejendommen beliggende for enden af den lukkede Carit Etlars Vej, så den eneste trafik er fra beboere og deres gæster. Og så er alle de nødvendige faciliteter ret så tæt på. Gå- og løbeturene kan nydes, eller sidstnævnte skal måske bare overståes ..., i naturskønne Søndermarken og levende Frederiksberg Have, der populært sagt ligger "lige om hjørnet". Dét gør den nye Frederiksberg Allé Metro St. også, og dén bringer dig hurtig ind til og hjem fra København's centrum og alle de øvrige Københavner-bydele. Der er heller ikke langt til Frederiksberg's mange indkøbsmuligheder, Frederiksberg Centret, et væld af uddannelsesinstitutioner, pulserende caféliv, og et mekka af spændende forretninger og lækre specialbutikker på Gammel Kongevej, Falkoner Allé og Godthåbsvej mv. Og nær daginstitutioner, skoler, og sports- og fritidsaktiviteter er det også, ligesom der på gåben eller cykel heller ikke er langt til Søerne og det øvrige København City. Den friske luft på den sene gåtur hjem fra "byen", vil helt sikkert også gøre godt for både krop og sjæl.

Vejen er navngivet i 1889 efter forfatteren Carl Brosbøll, der boede i en villa på Frederiksberg Allé. Hans forfatterskab er skrevet under pseudonymet "Carit Etlar", som var en sammenstilling af fornavnene på hans første digtermuse Tertia Fabricius og eget fornavn, når bogstaverne blandes på en bestemt måde. Carl-Tertia blev til Carit Etlar. Han huskes især for Gjøngehøvdingen og Dronningens vagtmester, og hans romaner er ofte historiske fortællinger med krige og konflikter som baggrund. Han er ofte blevet afvist som underholdningsforfatter, men der findes ikke så lidt politisk og social kritik i flere af hans romaner, hvori overklassens arrogance stilles op imod småfolks nationale holdning og tapperhed, og så undgår han ofte banale lykkelige slutninger. Ejendommen "Platangården" er opført i 1980 i tidstypisk og ret så enkel stil - måske endda inspireret af funktionalismens enkle udtryk og fokus på lys og høj udnyttelsesgrad - en tendens der startede i 1930'erne og prægede byggestilen langt op i tiden, og gør det stadig. Ejendommen har et markant udtryk, og ejerforeningen består af 79 ejerlejligheder i opgangene nr. 15-19 og 18-24. Den er veldrevet af ejerforening, bestyrelse, administrator, vicevært mv., og fremstår meget vel- og vedligeholdt med røde murstensfacader, karakteristiske altanpartier, store vinduespartier, indgangs- og opgangspartier med dørtelefon, elevator og affaldsskakt, samt et grønt havemiljø omkring ejendommene med bænke, borde og hyggelig nabosnak. Ejendommen har fjernvarme og kabel-TV (lille pakke), hvortil tillægspakker kan købes. Og så er der brugsret til fællesvaskeri, tørrerum og cykel- og barnevognsrum samt eget kælderrum. På Carit Etlars Vej og de omkringliggende veje er der tidsbegrænset parkering for at sikre at beboere med en "160,- om året"-parkeringslicens kan parkere uden tidsbegrænsning. Gode cykelparkeringsmuligheder er her også. Endvidere er husdyrhold og udlejning tilladt. Ejendommen fremstår som nævnt ret så vel- og vedligeholdt og er gennem årene løbende blevet renoveret. Og så er lejlighedens andel af udgifterne hertil indfriet af sælger - der er således ingen andel af fælleslån for tidligere gennemførte renoveringer som køber skal overtage.

Lejligheden indeholder god rummelig og lettere møblérbar entré med plads til sko- og overtøjet i garderobeskabene, og herfra er der adgang til alle boligens rum. Dejlig stor lys og rummelig kombineret spise- og opholdsstue med stort vindeusparti med flot lysindfald og udgang til den 12 kvm. store solrige vestvendte og overdækkede altan. Her er plads til mange spisende gæster, udekøkken-grillen, terrassevarmeren, og måske endda også et par solstole. Pænt køkken med god lille spiseplads, men rigtig godt vil det altså blive hvis man nedtager væggen imellem køkkenet og opholdsstue - muligheden er der i hvert fald. Godt stort soveværelse med rigelig plads til både stor dobbeltseng, lang skabsvæg og et arbejdsbord, og så er der herfra udgang til værelsets helt egen 6 kvm. altan - dog lidt mere aflang i det, men stadig god plads til cafébordet, stolene mv. Endvidere godt stort brusebadeværelse med plads til det hele - også vaskesøjle, skabselementer mv. En virkeligt godt og eftertragtet beliggende, ideelt ruminddelt og veludnyttet bolig, der er ideel til den enlige eller parret i alle aldre, eller forældrekøbet der delvis skal finansieres ved udlejning af værelse til ven/-inde.

RobinHus er ikke bare en anden mægler - det er en anden måde. Vi sælger din bolig, og du sælger dit hjem - ingen kender det bedre end dig, og det er derfor helt naturligt at du viser frem, og vi klare alt andet. DU ÅBNER DØREN - VI LUKKER SALGET. Salgsvurdering #40400144.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Frederiksberg kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Frederiksberg C