Rapportér

Lejlighed til salg, Frederiksberg, Bispeengen

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1461895
  • Lejlighed
  • 77 m2
  • 3
  • 2.995.000 kroner
  • 150.000 Kroner
  • D
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

77 m2 lejlighed til salg i 2000 Frederiksberg

Dejlig lys og rummelig 77 kvm. ret så delevenlig 3-værelses med åben og vid udsigt helt der oppe fra 4. sal, og dét uden genboer i ret så markant, karakteristisk og flot løbende renoveret Frederiksberg-ejendom beliggende i nærheden af Fuglebakken St., hvilket sikrer let og hurtig adgang til København og det øvrige S-togsnet, og nu også med Metro på kryds og tværs af København's øvrige bydele. I nærheden er også Grøndalsparken, der munder ud i hele området omkring Damhussøen og -engen, og naturskønne Søndermarken og levende Frederiksberg Have, hvor gåturene kan nydes og løbeturene overstås …, og i cykelafstand til Søerne og København City er det også. Daginstitutioner, skoler og indkøbsmuligheder er der heller ikke langt til, ligesom der er mange sports- og fritidsaktiviteter og et væld af uddannelsesinstitutioner i området - og herudover et mekka af spændende forretninger, lækre specialbutikker og et pulserende café-liv på Gammel Kongevej, Falkoner Allé, Godthåbsvej, og i Frederiksberg Centret.

Bispeengen er navngivet i 1908, og var indtil da et engområde mellem Utterslev og Frederiksbergs marker, der helt tilbage fra det 17. århundrede blev omtalt som Biscops Eng. Ejendommen er opført i 1910 i tidstypisk stil, og den er veldrevet af ejerforening, administrator, vicevært mv., og består af opgangene Bispeengen 5-15, Borups Allé 108-110 og Munkensvej 2-12. Den fremstår meget vel- og vedligeholdt og løbende renoveret med rødt tag, flerfarvet delvis pudsede og malede samt skurede facader, termoruder, stort og rigtig dejligt fælles havemiljø med grønne arealer, terrasser, bænke og borde, legeplads, cykelskure, tørrestativer mv., samt indgangs- og opgangspartier med dørtelefon. Foran opgangen og den ens udseende naboejerforening, er der et hyggeligt "plads"-lignende areal med legeplads, bænke og nabo-hygge-snak, samt et grønt areal med høje træer, der skaber afstand til og også skærmer godt af for Bispeengbuen - og dét ikke bare nedenfor men også oppe i lejligheden. Ejendommen har fjernvarme og der er brugsret til diverse fællesfaciliteter samt kælderrum. Endvidere YouSee-grundpakke inkluderet, og husdyrhold og udlejning tilladt.

Lejligheden indeholder lettere møblérbar entré med plads til overtøjet. Pænt og nyere istandsat badeværelse. Pænt, rummeligt og ret så veludnyttet køkken med optimal pladsudnyttelse og herfra udgang til bagtrappe, der giver let og hurtig adgang til det dejlige fælles havemiljø. Godt stort soveværelse med vindue til gården. 2 store og meget lyse opholdsstuer en suite - den første enten spisestue eller eventuel kombineret spise- og opholdsstue, og den anden opholdsstue, eller separat værelse for dem der vil dele lejligheden, eller skal bruge et forældresoveværelse. En absolut seværdig lejlighed, og delevenlig er den også, og dermed ideel til f.eks. forældrekøb til 2 eller til delvis udlejning - eller alternativt den enlige eller parret, med eller uden barn. Og højloftet og med plankegulve, stuklofter, halvhøje paneler og fyldningsdøre mv. er den også.

RobinHus er ikke bare en anden mægler - det er en anden måde. Vi sælger din bolig, og du sælger dit hjem - ingen kender det bedre end dig, og det er derfor helt naturligt at du viser frem, og vi klare alt andet. DU ÅBNER DØREN - VI LUKKER SALGET. Bestil en vurdering på 40400144.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Denne bolig ligger i Frederiksberg kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i Frederiksberg