Rapportér

Grund til salg, Viborg, Dollerupvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1076937
  • Grund
  • 1.384 m2
  • 595.000 kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

1384 m2 grund til salg i 8800 Viborg

Mangler du en grund til at flytte ud i naturen, så har vi den til dig. I det naturskønne og eventyrlige Dollerup ligger denne byggegrund grænsende op til skov og mark. Dollerup emmer af ro og er samtidig tæt på nærtliggende landsbyer og kort køreafstand til Viborg. Om du er til ensidig taghældning, fladt tag, træhus eller en funkisvilla, så kan dine drømme blive til virkelighed. Den store grund på 1384 m2 rummer rig mulighed for både at bygge hus og etablere en have. Om den skal være naturlig, vildtvoksende eller en prydhave så er det kun fantasien, der sætter grænsen.

Grunden er beliggende tæt ved det naturskønne område ved Dollerup Bakker og Hald Sø, hvor man kan mærke historiens vingesus. Her er siden middelalderen udkæmpet stridigheder, magtkampe og belejringer. Igennem en kort gåtur bevæger man sig igennem 800 års danmarkshistorie fra middelalderens borge, skiftende herregårdsanlæg og til det skønne område, det er i dag. De fem halder, der består af Hald Hovedgaard og rester fra fire borganlæg, er lige nu under restaurering. Arbejdet vil vare frem til udgangen af 2019 og vil resultere i at voldgrave, voldsteder og stier bliver sat i stand og omrids af borge, belejringsanlæg og herregårde vil blive fremhævet. Dollerup Bakker er et yndet udflugtsmål for både familier og motionister. Lange udfordrende løbe- og cykelture i bakkerne og fiskeri er nogle af de aktiviteter området er ideelt til.

Tæt på Hald Hovedgaard ligger naturskolen, som bliver benyttet af Viborg Kommunes skoler og institutioner. På en plads tæt på naturskolen er der shelters, der bruges af både lokale og vandrere fra nær og fjern. Naturen omkring Dollerup Bakker og Hald Sø er varieret med den dybe sø, stille skove, heder og rislende bække og har et rigt plante- og dyreliv.

Har du lyst til at leve i pagt med naturen og samtidig bynært, så lad Wulff & partnere vise dig grunden.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Viborg kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Viborg