Rapportér

Grund til salg, Skive, Rønbjergparken

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1380007
  • Grund
  • 69.900 kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Grund til salg i 7800 Skive

Dejlig stor byggegrund på 3953 m2 med mange muligheder og til en ekstraordinært lav pris. Beliggende i rolige omgivelser i den hyggelige landsby Rønbjerg kun 6 km fra Skive.

Med kun få minutters gang til den dejlige Flyndersø er grunden beliggende i et virkeligt naturskønt område. Den lokale idrætshal, aktivitetsplads og børnehave er beliggende nærmest i baghaven og der er mulighed for at tage bussen til Holstebro eller Skive. Rønbjerg har for nyligt fået en forskønnelse med projektet “Attraktiv Landsby” og er nu blevet endnu mere attraktiv.

Der er ingen byggepligt på grunden.
Lokalplanen giver mulighed for ikke-erhvervsmæssig dyrehold, hvis det ønskes. Nærmere info kan tilsendes.

UNDRER DU DIG OVER DEN LAVE PRIS?
Vi købte oprindeligt grunden for 231.250 kr. Den offentlige grundværdi er 218.750 kr. Grunden sælges til den meget lave pris udelukkende grundet skilsmisse, hvor grunden ønskes solgt hurtigst muligt. Det er dermed jeres mulighed for at gøre en utroligt god handel - og i princippet spare 150.000 kr. på jeres byggedrøm.

PRIS: 79.900,- NU NEDSAT TIL 69.900

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Skive kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Skive