Rapportér

Grund til salg, Aakirkeby, Ekkodalsvejen

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 694907
  • Grund
  • 51.828 m2
  • 9.500.000 kroner
  • 475.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

51828 m2 grund til salg i 3720 Aakirkeby

"Hvad drikker Møller ....ØLLER ØLLER ...." Sådan er der blevet råbt gennem flere generationer ved ét af Danmarks mest kendte og SMUKKESTE naturattraktioner - EKKODALEN, som der nu er mulighed for, at ”købe et stykke af….”

Godt 5,2 ha af ét af Danmarks mest unikke naturområder med store klippepartier, skov og engområder udbydes nu til salg for investor eller til køber med ønske om sit eget unikke og FANTASTISKE naturområde.

Arealet er pt. udlagt med skov/eng og med få bygninger tilbage fra det tidligere Almindingen Savværk A/S.

Sommerhusgrunden kan jf. Lokalplan nr. 030 med tillæg nr. 005 til kommuneplan 2009 bebygges med indtil 30 selvstændige sommerhuse. Medfølgende foreligger således sommerhusprojekt til opførelsen af de 30 sommerhuse, der tillige indeholder forslag til bebyggelsesplan med tilhørende veje og parkeringsmuligheder samt forslag til bygningstyper.

Der er gjort klar til offentlig vand, el og kloakering til selve grunden, men de 30 sommerhusgrunde er endnu ikke byggemodnet.

Sommerhusgrunden udbydes for Almindingen Savværk A/S hvortil yderligere

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Bornholm kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Aakirkeby