Rapportér

Fritidshus til salg, Strøby, Skrænten

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1380794
  • Fritidshus
  • 110 m2
  • 800 m2
  • 5
  • 3.150.000 kroner
  • 160.000 Kroner
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

110 m2 fritidshus til salg i 4671 Strøby

Attraktiv kvalitetsejendom hvor der overalt er lagt vægt på anvendelse af bedste materialer samt et harmonisk og nutidigt farvevalg. Den fuldmurede ejendom byder på detaljer som det flotte sort glaserede tegltag, vedligeholdelsesfri vinduer fra Rationel (alu ude/træ inde) og gulvvarme i hele ejendommen via luft/til vand varmepumpe. Perfekt beliggende på stille lukket vej og med den smukkeste udsigt over de omkringliggende marker, hvor udsigten bl.a. kan nydes via de store vinduespartier fra gulv til loft.

BEMÆRK; Ejendommen ligger i den del af sommerhusområdet som er omdannet til byzone, spørg gerne medvirkende ejendomsmægler.

Til ejendommen hører en rigtig dejlig og helt ugenert have, hvor den smukke udsigt ogsa° kan nydes pa° den store flisebelagte terrasse. Derudover integreret carport/udhus på i alt 34 kvm., hvor det isolerede og opvarmede bryggers er indrettet samt et fyrrum hvor luft til vand varmepumpe, blødgøringsanlæg og centralstøvsuger er placeret. Herudover er der et isoleret og opvarmet Anneks pa° 20 kvm., oplagt som eks. teenagerum/hjemmekontor.

EJENDOMMEN BYDER PÅ;
Entre. Skønt køkken alrum med kogeø og direkte til den hyggelige stue - fra begge rum er der udgang til haven. Effekten af loftet som er ført til kip samt den smukke udsigt skal simpelthen opleves. Over en del af køkkenet er der indrettet en flot hems, perfekt legerum for børnene eller måske kontorplads. To gode værelser med skabe og spændende lyseffekt. Flot badeværelse med stor bruseniche, spabad og sauna. Stort soveværelse med to døre til haven, kan opdeles i to mindre rum. Pænt gæstetoilet.

EJENDOMMENS BELIGGENHED;
Tæt på den smukke kyststrækning langs Køge Bugt, hvor der via grundejerforeningen er mulighed for at bade fra badebro. I Strøby Egede findes mange skønne naturoplevelser, bl.a. i Solgårdsparken. Der er fine indkøbsmuligheder, mindre butikscenter med bl.a. restaurant samt tillige lægehus, tandlægeklinik og bibliotek. Områdets skole ligger meget tæt på ejendommen via trygt stisystem.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Stevns kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Strøby